Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Lexus διαγραφή και χοντρό δούλεμα από τον Στέλιο Κούλογλου! Έκανε λέει διαφήμηση για ...οικολογικούς λόγους!

Δεν έχει σημασία ότι η ΕΣΕΗΑ το τιμώρησε με δύο μήνες για την διαφήμιση με το αυτοκίνητο lexus, αλλά ότι ο Κούλογλου μας κοροϊδεύει στην απολογία του.
Λέει ότι έκανε οικολογική διαφήμιση!

Λες και έκανε καμπάνια για τα δάση ή τι φωτιές!!!

Μα, η διαφήμιση είναι ξεκάθαρη υπέρ μιας εταιρείας!

Μας κάνει πλάκα;

«…Επρόκειτο για μια διεθνή εκστρατεία στο πλαίσιο της οποίας από την Ελλάδα συμμετείχε ο παγκοσμίως γνωστός και ακαδημαϊκός κ. Νανόπουλος.
.
(σχόλιο Lupus: εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς... Δεν θυμίζουν αυτά κάτι περίεργους"θαυματοποιούς-γιατρούς" που στο γραφείο τους έχουν φωτογραφίες με τον Πάπα, τον Νίξον, τον Καραμανλή κλπ κλπ; .)

Για όλα τα παραπάνω θα προσκομίσω τα σχετικά έγγραφα. (!)

Εργάζομαι στην ΕΤ1 έχοντας πολλές φορές αρνηθεί προτάσεις από...ιδιωτικά κανάλια, για να διασφαλίσω την ποιότητα και την ακεραιότητα της δουλειάς μου.

Σχόλιο: "εργάζεται";;;;; Εμείς νομίζαμε ότι είχε εταιρεία παραγωγής! Ή εκδότης είσαι ή δημοσιογράφος! Αλλά αν πράγματι εργάζεται και είναι υπάλληλος της ΕΤ1, κάθε πότε λοιπόν πηγαίνει στο γραφείο του, στο ραδιομέγαρο, ο ...εργασιομανής Στέλιος;;;;;;;

Και πότε ρε γίγαντα της δημοσιογραφίας αρνήθηκες προτάσεις από ...ιδιωτικά κανάλια;;;;;

Ακούστε τι λέει παρακάτω, το χαϊδεμένο παιδί του συστήματος Σημίτη! Δεν είχε λέει προβολή!

Αυτό έγινε σε βάρος των οικονομικών μου και της πιθανής προβολής που θα είχα. Έχω όμως ανάγκη την προβολή της δουλειάς μου. Ποιος δε θα ήθελε από τους συναδέλφους να έχει κάθε Κυριακή στις μεγαλύτερες εφημερίδες δωρεάν προβολή του έργου του σε εκατομμύρια αναγνώστες;

Είμαι εναντίον του star system, αλλά το star system στηρίζεται βασικά στις εντυπώσεις, αγνοώντας την ουσία και αυτό αποτελεί παραπλάνηση, γιατί θα πρέπει να κρινόμαστε για τη δουλειά μας».
.
Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ εδώ

Να και ο λόγος για τον οποίο η κακούργα κοινωνία
.
καταδίκασε τον Στέλιο:





παραλλαγή από το troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: