Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Η κυβέρνηση καταρέει... Όλα δείχνουν ότι πάμε για πρόωρες εκλογές... Δεν θα ξεχάσουμε τους πρωταγωνιστές...


Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το βράδυ που η Μάρα, παρουσιάστηκε στο τηλεπαράθυρο του Alter, για να σχολιάσει «αμερόληπτα» τα όσα προέσαπταν στον υπουργό σύζυγο της , για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, την στιγμή που ο χαμογελαστός Χατζηνικολάου συντόνιζε αυτή την απρέπεια, όνειδος, για την ούτως ή άλλως φαυλοκρατούμενη ιστορία της ενημέρωσης στο Ελλαδιστάν.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Βουλγαράκη, με ύφος δαρμένου σκύλου να μας εξηγεί πως παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Πρωθυπουργού, πως κάηκαν κάποια δέντρα που συμπτωματικά ήταν ο Κρόνιος Λόφος, πως οι Πακιστανοί δεν απήχθησαν από την CIA σε ελληνικό έδαφος και πως απέκτησε 58 (!?) ακίνητα με τραπεζικά δάνεια, τα οποία ξεπλήρωνε ενοικιάζοντας τα στην ίδια την τράπεζα που του έδωσε το δάνειο…!!!!

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον ανάλγητο Αλογοσκούφη, τον διαβόητο λομπίστα Χατζηδάκη, την κυνική Πετραλιά, τον δειλό Αβραμόπουλο, την ανεκδιήγητη Γιαννάκου: άφησαν τα παιδιά μας χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα, ξεπούλησαν περιουσία του ελληνικού λαού, μας έκαναν φτωχότερους και ανασφαλέστερους, εργάστηκαν για τα βαμπίρ της οικονομίας, προσέβαλαν τις αξίες μας…


Από την άλλη, δεν θα ξεχάσουμε τον Κώστα Καραμανλή και τη "ρωσική στροφή" του... ίσως το μόνο σημαντικό που έπραξε αυτή η κυβέρνηση... Ας διδαχθεί από τις λάθος επιλογές του... Αλλιώς θα τον θυμόμαστε κι αυτόν, ως δειλό, μοιραίο και άβουλο, αντάμα...


Όλα δείχνουν ότι πάμε για εκλογές...

3 σχόλια:

Διονύσης είπε...

Σωστός...

grehen είπε...

ο τραϊανου χτυπαει και τον καραμανλη
http://www.eamb.gr/new_text/dthmaxim.htm

Michael+ είπε...

Λοιπόν το βλέπω λίγο μεροληπτικό το άρθρο.
1.Κατ'αρχάς ο Βουλγαράκης όλα αυτά τα είχε,είναι γνωστό από τι οικογένεια προέρχεται και αυτός και η συζηγος του.Θεωρώ ανήθικο να μην παρουσιάζονται στο άρθρο ακριβώς αυτά που είπε παρά μια τροποποιημένη εκδοχή τους(πρακτική γνωστή ως προπαγάνδα).Τα ακίνητα δεν τα πήρε με τραπεζικό δανεισμό.Τα περισσότερα τα είχε και του τα μεταβίβασε ο πεθερός του και τα υπόλοιπα τα είχε ο ίδιος.Το δάνειο το πήρε προκειμένου να συστήσει την λεγόμενη εταιρία του και να μεταφέρει στο όνομα του τόσα ακίνητα με σκοπό να γλιτώσει φόρο.Άρα ή αυτός που έγραψε το άρθρο δεν γνωρίζει οικονομικά ή κάνει προπαγάνδα.
Πιστεύω ότι ο πολιτικός πρέπει να έχει πολλά λεφτά γιατί η βουλευτική αποζημίωση είναι 5000(σαν υπάλληλος σε εταιρία βγάζω το 1/4)ΑΛΛΑ δεν δέχομαι κανέναν πολιτικό να κάνει επίδειξη του πλούτου του όπως την έκανε πάντα ο κ.Βουλγαράκης,δεν δέχομαι κανέναν πολιτικό να φοροδιαφεύγει ακόμα και αν έγινε με ένα νόμιμο,λογιστικό τρικ όπως στην περίπτωση του κ.Βουλγαράκη,την στιγμή που οι γονείς μου σαν υπάλληλοι σηκώνουν όλο και περισσότερο τα βάρη των τόκων από τα δάνεια που γλεντήσαμε σαν χώρα τόσα χρόνια.
2.Σχετικά με τις πυρκαγιές.Στην "Άμυνα και Διπλωματία" του μηνός Ιουνίου ή Ιουλίου του 2007 υπήρχε άρθρο με πληροφορίες για κτύπημα ξένης δύναμης στην χώρα ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!!Παράξενο Γεγονός 1(ΠΓ1):Ο Καραμανλής προ 2 μηνών είχε υπογράψει την συμφωνία Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που τόσα χρόνια άλλες κυβερνήσεις καθυστερούσαν μυστηριωδώς κάτω από τις απειλες του State Department.
ΠΓ2:Παρά το ότι σε κάποια μέρη δεν έβαλαν φωτιές εκείνη την περίοδο(στον Βορρά)παρά τις δεκάδες απόπειρες κάποιοι δήμοι καήκαν από πάνω ως κάτω σε πολύ συγκεκριμένους νομούς.Διαβάστε λιγο την νομοθεσία περί πολιτικής προστασίας πριν τρέξετε να σχολιάσετε να δείτε ότι η προστασία των περιοχών είναι ευθύνη των τοπικών αυτοδιοικήσεων.Το υπουργείο εσωτερικών πρέπει να βγάλει απλά κατευθυντήριες οδηγίες που ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ Τ.Α. τις ακολουθούν.Άρα κάποιες περιοχές τις ακολουθήσαν κάποιες όχι.
ΠΓ3:Μόλις έφευγαν πυροσβέστες από τον βορρά(Γιάννενα,Κομοτηνή,Λάρισσα)για Πελοπόνησσο άρπαζε μια φωτια εκεί και ξαναγυρνούσαν.
ΠΓ4:Παρά τις συλλήψεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα (και ξέρω ότι έγιναν γιατί κατάγομαι από μικρή πόλη)δεν ανακοινώθηκε ούτε ένα όνομα εμπρηστή..
ΠΓ5:Ο καραμανλής από την αρχή μίλησε περί ασύμμετρης απειλής και όταν οι εμπρησμοί δεν σταμάτησαν ζήτησε αεροπλάνα από την Ρωσσία.Τα ρώσσικα αεροπλάνα είναι σχεδιασμένα έτσι που να σβήνουν μόνο σε χαμηλά ύψη.Δεν μπαίνω σε τεχνικές λεπτομέρειες.Άρα η αποφαση του Καραμανλή να καλέσει αεροπλάνα από τη Ρωσσία και όχι από την αμερικανική βάση στη Σούδα δείχνει κάτι σε όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες για το ποιος καιει το μαντρί..ζητησε βοήθεια 1. από Ρωσσία 2.απο ευρώπη, και3.αρνήθηκε αμερικανική βοήθεια..Δεν νομίζετε ότι ήθελε να δείξει κάτι?
Εσείς στη ΄θση των ΗΠΑ τί θα κάνατε?Δεν θα τον ρίχνατε με τα πρακτοράκια σας και τους μεγλαλοεπιχειρηματίες που εξαρτώνται από εκείνους?