Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

200.000 κάτοικοι των Σκοπίων αυτοπροσδιορίζονται ως ΕΛΛΗΝΕΣ, συγκλονιστικά στοιχεία, τα Βαλκάνια σε αναβρασμό, δείτε το βίντεο


Οι μαθητευόμενοι μάγοι πέραν του Ατλαντικού φαίνεται να σκαλίζουν το ηφαίστειο των Βαλκανίων. Όμως, όταν το τσουνάμι ξεσπάσει ποιος θα μπορέσει να το συγκρατήσει;

Στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, παρουσιάστηκαν
συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τους 200.000 Έλληνες που ζουν στα Σκόπια, (Βλάχοι, Σαρακατσάνοι, γηγενείς Μακεδόνες, πολιτικοί πρόσφυγες κ.ά) όπως αποδεικνύει η απογραφή του 1990!


Μήπως τελικά δεν πρέπει να μας πανικοβάλει το ζήτημα των μειονοτήτων; Μήπως ήλθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε τους Έλληνες

-της Αλβανίας,
-των Σκοπίων,
-της Κωνσταντινούπολης,
-της Ίμβου-Τενέδου,
-τα 2.000.000 μουσουλμάνους Έλληνες που ζουν στα τουρκικά παράλια του Πόντου,
-τους κρυπτοχριστιανούς, τους Έλληνες της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Νότιας Ιταλίας, της Σικελίας, της Κορσικής, των Παραδουνάβιων περιοχών, της Μέσης Ανατολής κλπ κλπ

Μήπως, απλώς λέμε μήπως, ήλθε η ώρα;


Μήπως μετά το Κόσοβο και την Μεγάλη Αλβανία ξυπνάει η Ελλάδα;

δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ζούγκλα" για τους Έλληνες των Σκοπίων




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Βαλκάνιοι είναι αδέρφια χωρισμένα βίαια από επιθετικούς. Διαφέρουν γλωσσικά τούς τελευταίους μόνο αιώνες, όταν ελίσσονταν έτσι για να μην γενοκτονούνται από τους οθωμανούς γενίτσαρους, που πρώτους έσφαζαν ελληνόφωνους Έλληνες. Δυστυχώς ορισμένοι ανάμεσά μας είναι διχαστικοί, και περαστικά τους!
Balkanians are brothers separated violently by aggressives.
Μια αμεσοδημοκρατική, ελβετικού τύπου Βαλκανική Συνομοσπονδία ανεξάρτητων μη-επιθετικών κρατών με κοινή άμυνα
(μπορεί να γίνει αρχικά με τη Σερβία κι όπόιο άλλο κράτος συμφωνήσει - δεν είναι απαραίτητα τα κοινά σύνορα, αλλά η αλληλοβοήθεια!), όπου θα κυριαρχούν οι εκλογές με συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, θα περιόριζε διαφθορά και γενίτσαρους. Αυτό ακριβώς ήταν το όραμα του Ρήγα, χάρη στο οποίο μπορούμε και μιλάμε σήμερα!
A swiss type Balkan Confederation of peaceable indepedent states and common defense, where the reconciliating Unified electiion List restricts corruption and aggressives.
Κι αντί να περιμένουμε πολιτικάντηδες να κάνουν Βαλκανική Συνομοσπονδία, μπορούμε να ξεκινήσουμε με συνομοσπονδιακές συνεργασίες συλλόγων και δήμων !

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλουμε, φίλε, κανέναν! Από μακρυά και αγαπημένοι! Δεν θέλουμε πόντο ξένο έδαφος, αλλά, όποιος περάσει χέρι, πόδι, κεφάλι μέσα, κόψιμο. Έχεις να κάνεις με κουτοπόνηρους αιμοβόρους βαρβάρους. Αυτοί την ευγένια την εκλαμβάνουν σαν αδυναμία.