Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Άρχισε το Alexis Show με "στημένο" επεισόδιο Τσίπρα στον ΟΤΕ


«Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΝ αποχώρησε από τα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ, επειδή εμποδίστηκε από τη διοίκηση η είσοδος στην αντιπροσωπεία του κόμματος και στα ΜΜΕ» (ΑΠΕ).

Ψέματα λέτε Αλέξη μου, κανένας δεν εμπόδισε την αντιπροσωπεία του ΣΥΝ.


Τις ΚΑΜΕΡΕΣ εμπόδισε η διοίκηση, όπως άλλωστε απαιτεί ο κανονισμός… "Ουδείς αρνήθηκε την είσοδο στον ίδιο και τους συνεργάτες του", λέει η ανακοίνωση του ΟΤΕ.
Αφού όλοι γνωρίζουν ότι στον ΟΤΕ δεν επιτρέπονται τα ΜΜΕ, εσύ Αλέξη γιατί κάλεσες και τα τηλεοπτικά συνεργεία; Μήπως σκόπιμα, για να "βγεις" μετά και να καταγγείλεις ότι το ...σύστημα και η κυβέρνηση σε αντιμάχονται;

Και μετά, γιατί έφυγες; Γιατί ακύρωσες την επίσκεψη στους 3ωρίτες και 4ωρίτες εργαζόμενους; Δεν σε ενδιέφερε τι είχαν να πουν, έστω και χωρίς την παρουσία ΜΜΕ;
Πολιτική γίνεται μόνο μπροστά στις κάμερες;

Άρχισες το show Αλέξη μου
Είσαι δημιούργημα των ΜΜΕ και γι αυτό μοιραία θα είσαι και λαϊκιστής. Να ξέρεις όμως ότι η τακτική "στημένα επεισόδια για λαϊκή κατανάλωση" έχει ημερομηνία λήξης στην πολιτική…

Κοίτα τι λέει η ανακοίνωση του ΟΤΕ

"η είσοδος σε κτίρια του ΟΤΕ δεν επιτρέπεται σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα και μέσα ενημέρωσης. Από τον κανόνα εξαιρούνται αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων και οι συνοδείες τους που είναι ευπρόσδεκτοι, με την προϋπόθεση να έχουν υποβάλει το αίτημα εγκαίρως και να μην συνοδεύονται από ΜΜΕ μέσα στο κτίριο. Την διαδικασία αυτή σεβάστηκαν μέχρι τώρα όλοι οι αρχηγοί και εκπρόσωποι που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί εγκαταστάσεις του ΟΤΕ". (Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ)

6 σχόλια:

SYRIZA WATCH είπε...

κατατοπιστικότατος φίλε, επέτρεψέ μας αναδημοσιεύσουμε το κείμενο σου στο ιστολόγιό μας: http://syriza-watch.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ουτε που εξελεγη προεδρος, αρχισε η σκληρη κριτικη απο τους μπλογκερ..
Εγω παντως τον βρισκω μια χαρα και ηταν λογικη η μεγαλη προβολη του απο τα ΜΜΕ, και λογω ηλικιας, αλλα και επειδη διαφερει απο τους αλλους πολιτικους.Ειναι πιο αμεσος, ο πολιτικος του λογος ειναι αρκετα καλος, ευθυς, ξεκαθαρος.
Αν τα ΜΜΕ τον συμπαθησαν, φαινεται πως ειναι αμοιβαιο.Δεν ειναι κακο αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος του δε διαφέρει από του Αλαβάνου.

Ασε ρε φιλε. O ηγέτης εμπνέει με οράματα και όχι με λαϊκισμούς.

Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις εάν θες να γίνεις Ηγέτης.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι όλος αυτός ο αρνητισμός στο πρόσωπο του Τσίπρα ξεπερνάει κατα πολύ τα όρια της υγιής και επικοδομητικής κριτικής.

Οι παθιασμένες προσωπικές προβλέψεις καταντάνε γραφικές από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα σύνολο δράσης έτσι ώστε να αξιολογηθεί με επιχειρήματα.

Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη κανενός, η υπεροψία είναι η Αχίλλειος φτέρνα
όλων μας.

Όσοι επιλέγουμε να ενημερωνόμαστε και από ιστολόγια, διάφοροι πομπώδεις χαρακτηρισμοί αποτρέπουν και μερικές φορές προσβάλλουν.

Προσωπικά δε στηρίζω κανένα κόμμα, δε τρώω κουτόχορτο και αποφεύγω συστηματικά τα σουπερ μάρκετ που πουλάνε μόνο ληγμένα.

κκε, πασόκ, νδ, λάος κανένας δε τον γουστάρει, ε πρέπει να είναι καλός, έτσι από αντίδραση ρε γαμώτο κατα των σκουριασμένων αντιλήψεων της 3ης ηλικίας -που ηλικία δεν γνωρίζει- της γκρίνιας και της μισαλλοδοξίας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΥ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ!
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ZIEMENS ,,,,
ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΡΑΥΓΑΣΟΥΝ... ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΑΡΡΧΗΓΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΜΕ..
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ZIEMENS ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ...
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 1000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ..
ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ... ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΔΟΥΚΑΣ-ΑΝΕΣΤΟΣ.κ.λ.π. ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΘΕΤΟ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;
ΟΙΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ show !
ALEXIS ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ!
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
ΚΥΝΗΓΑΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΔΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΛΕΞΗ ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥς ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι άλλο ένα κατασκεύασμα του κεφαλαίου και τίποτα άλλο.Θα το δείτε στην πορεία.