Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Κάναμε έρευνα, ψάξαμε και μάθαμε για τη μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης στο press.gr. (από το troktiko.blogspot.com)

Ψάξαμε και είδαμε. Καλά έκανε ο Χιώτης και κατέθεσε μήνυση!

Κάναμε έρευνα, ψάξαμε και μάθαμε για τη μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης στο press.gr

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ και δεν θα ανακυκλώσουμε την "μπόχα" που βρήκαμε, γιατί όση ελευθερία και αν σου δίνει ένα blog δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταβαραθρώνεις την προσωπικότητα κάποιου είτε σου είναι αρεστός είτε όχι.

Η ελευθερία στα blog υπάρχει για την εναλλακτική ενημέρωση και τη διακίνηση ιδεών, απόψεων όχι όμως για τη συκοφαντία ανθρώπων ακόμα και αν αυτό το αδίκημα προστατεύει έναν blogger.

Με όσα διαβάσαμε ο Βασίλης Χιώτης έπραξε ΚΑΛΩΣ (δεν τον ξέρουμε και δεν μας ξέρει ο άνθρωπος) και έφθασε στα άκρα. Ήταν χρέος των διαχειριστών(όποιοι και αν είναι) να κατεβάσουν οποιεσδήποτε αναρτήσεις έγιναν και έθιγαν την τιμή και την υπόληψη κάποιου. Και όταν κάποιος θίγεται κατά απαράδεκτο τρόπο πρέπει να αντιδράσει με κάποιον τρόπο.

Όταν μάλιστα το αδίκημα συνεχίζεται επί 14 μήνες!

από το troktiko.blogspot.com



Πολύ ενδιαφέρουσα τροπή παίρνει το ζήτημα, εξελίσεται σε ...διαδικτυακό θρίλερ!!

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

κατι μου λεει οτι με την ολη υποθεση διαπλοκης...χανουμε την ουσια των πραγματων και ασχολοουμαστε με ασχετα πραγματα...

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή;
lupus

Ανώνυμος είπε...

preza tv se katigoroun oti esy "edoses" ton Kapsabeli.

Giati se syndeoyn me to gegonos?

Ανώνυμος είπε...

Να μην "ανακυκλώσεις την μπόχα" αλλά να γράψεις περί τίνος πρόκειται σε γενικές γραμμές. Συκοφαντήθηκε ο Χιώτης επώνυμα? Εγώ που διαβάζω πότε πότε στο PRESS δεν θυμάμαι να είδα ποτέ το όνομά του εκεί, εδώ και 14 μήνες που γράφεις...