Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Φοβερά και τρομερά γεγονότα!!! μία μυθιστορηματική υπόθεση εκτυλίχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ελληνική μπλογκόσφαιρα, διαβάστε εδώ!!!


Μία εκπληκτική υπόθεση μυθιστορηματικού χαρακτήρα, εκτυλίχθηκε κυριολεκτικά «εμπρός στα μάτια μας, αλλά και κάτω από την μύτη μας» τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Ζητούμε συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο, όμως εγγυόμαστε ότι όσοι έχουν την υπομονή να το διαβάσουν θα αποζημιωθούν.

Θα δούμε ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ελληνικά blog, Παλαιστίνιους, Ιρανούς και Έλληνες υποστηρικτές τους, χαφιεδισμούς, πράκτορες και πρακτορολογίες, διεθνή συνέδρια στην Τεχεράνη υπό την αιγίδα του Αχμαντινετζάντ, τον ΣΥΝ και τον Αλαβάνο, Χρυσαυγίτες και αστυνομικούς, ελληνικά ακροαριστερά περιοδικά και δημοσιογράφους της Ελευθεροτυπίας, να μπλέκονται σε ένα μοναδικό κουβάρι που μόνο στο Γραικυλιστάν μπορεί να ευδοκιμήσει…

Ο ιός των μυστικών υπηρεσιών χτυπάει την ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Όλα άρχισαν την Κυριακή 16 Μαρτίου 2008, όταν η στήλη του Ιού της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, έλειπε από το φύλλο της έγκριτης εφημερίδας (εδώ).

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της διαδικτυακής εφημερίδας Aegean Times ότι η εν λόγω δημοσιογραφική ομάδα, είχε αντιγράψει κατά λέξη ανθελληνικά κείμενα για το Σκοπιανό («θανάσιμο» δημοσιογραφικό παράπτωμα), από ένα προπαγανδιστικό βουλγαροσκοπιανό site, χωρίς να αναφέρει πηγές (εδώ). Πολλοί άρχισαν να αναρωτιώνται δημόσια γιατί «κόπηκε» ο Ιός της Ελευθεροτυπίας και άρχισαν να συζητούν και να συσχετίζουν τα δύο γεγονότα. Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν. εδώ


Η απάντηση δόθηκε με εντυπωσιακή ακρίβεια από το φόρουμ του περιοδικού Ρεσάλτο, το οποίο εκδίδει ο ακροαριστερός δημοσιογράφος Θύμιος Παπανικολάου, σε ένα post με την υπογραφή «Ρεπόρτερ» εδώ.

Ο Ιός λοιπόν, σύμφωνα με τον «Ρεπόρτερ» κόπηκε επειδή είχε στην κατοχή του έναν σκληρό δίσκο ενός αστυνομικού, απ΄ όπου προέκυπτε ότι ο αστυνομικός δρούσε για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής και ως κουκουλοφόρος των μπαχαλάκηδων Αναρχικών ταυτόχρονα!!! Αυτά ο Ιός τα είχε στην διάθεσή του με ονόματα, φωτογραφίες και έγγραφα!

Όπως λέγεται ο Τεγόπουλος ο ίδιος «ψαλίδισε» το κείμενο με τις αποκαλύψεις, γιατί θα προκαλούσε αγωγές και ενδεχομένως καταδίκη από το ΕΡΣ γιατί έθιγε και προσωπικά δεδομένα. Ο Ιός πείσμωσε και δεν δεχόταν να γίνουν αλλαγές στο κείμενο και έτσι αρχικά το άρθρο κόπηκε εντελώς.

Το Ρεσάλτο αμέσως κατήγγειλε «υπόγειες διαδρομές» μεταξύ των δύο άκρων (Χρυσής Αυγής και αναρχομπαχαλάκηδων) και εμπλοκή του Ιού με κρατικές υπηρεσίες που του προμήθευσαν τις πληροφορίες και τα έγγραφα! (εδώ)

Στο διαδίκτυο δημιουργήθηκε σούσουρο, (εδώ) το οποίο ανάγκασε τον Ιό να διαψεύσει τα πάντα λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα…( εδώ και αργότερα εδώ )
Όμως σύντομα έμελλε να αποδειχθεί ότι η διάψευση ήταν ψεύτικη.

Η επίθεση των δύο άκρων

Η αποκάλυψη και τα σχόλια του Ρεσάλτο, πυροδότησαν μία πρωτοφανή επίθεση εναντίον του περιοδικού και των φίλων του, η οποία εκδηλώθηκε τόσο από τα Αριστερά όσο και από την Ακροδεξιά!!

Χρυσή Αυγή από το blog της διάψευσε κατηγορηματικά την αποκάλυψη του Ρεσάλτο και «κατήγγειλε» το περιοδικό ως …μαρξιστικό και …μπολσεβίκικο (εδώ). Άλλοι κύκλοι προερχόμενοι από την ευρύτερη αριστερά, την Κίνηση και στον ΣΥΝ, προσπαθώντας να υπερασπιστούν τον Ιό, κλιμάκωσαν την πολεμική τους ότι το Ρεσάλτο έχει διολισθήσει στην …Ακροδεξιά. (εδώ)

Ο πολυδιάστατος πόλεμος που τα τελευταία χρόνια μαίνεται μεταξύ ορισμένων τάσεων της Άκρας Αριστεράς και του εκσυγχρονιστικού κομματιού του ΣΥΝ, της Κίνησης και φυσικά της Ακροδεξιάς, με επίκεντρο το εθνικό και μεταναστευτικό ζήτημα, και την παγκοσμιοποίηση, αναζωπυρώθηκε δριμύτερος, σε ένα μπέρδεμα που αν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά…

Χαρακτηριστικό είναι ότι, η μεν Χρυσή Αυγή προέσαψε την …"κατηγορία" ότι το Ρεσάλτο διαφημίζει εκδόσεις του ΚΚΕ, άρα είναι …κομμουνιστικό, (εδώ) η δε άλλη πλευρά «κατήγγειλε» ότι το Ρεσάλτο διαφημίζεται από την εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη, και το παρουσίασε ως …ακροδεξιό!!! (δείτε π.χ. το Jungle Report και το Indymedia) (update 1:03 σημ. το Jungle Report, με μήνυμα του υποστηρίζει ότι η αναφορά στο "Ρ" έγινε τυχαία και δεν σχετίζεται με τα γεγονότα που αναφέρουμε)

Ο χαφιεδισμός


Αν το ζήτημα έμενε εδώ, θα ήταν μία ακόμη φάση της γνωστής διαμάχης στις τάξεις της άκρας Αριστεράς μεταξύ του Ρεσάλτο, του Άρδην και της Ρήξης, από την μία, και του Ιού της Ελευθεροτυπίας, του Indymedia και της Κίνησης από την άλλη, όπου ο ένας κατηγορεί τον άλλον είτε για ακροδεξιό, είτε για αμερικανόφιλη πολιτική, για πρακτοριλίκια κλπ

Η διαμάχη πήρε όμως πολύ σοβαρές διαστάσεις όταν το blog «Τουκιθεμπλομ» (εδώ) το οποίο πρόσκειται στον Ιό της Ελευθεροτυπίας, δημοσίευσε την φωτογραφία(!) το όνομα και το ψευδώνυμο ενός Έλληνα πολίτη, πρώην αρθρογράφου του Ρεσάλτο, η οποία προερχόταν από μία ιστοσελίδα διεθνούς αντιτρομοκρατίας και μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ! (εδώ)

Tο «Τουκιθεμπλόμ» κατήγγειλε τον αρθρογράφο και το Ρεσάλτο για …αντισημιτισμό και …ναζιστικές τάσεις, λέγοντας ότι προτρέπει τους Παλαιστινίους να επιτίθενται με ανθρώπους βόμβες!!!

Η φωτογραφία του Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι, (αυτό είναι το ψευδώνυμο του αρθογράφου) σύμφωνα με το «Τουκιθεμπλόμ» προέρχεται από ένα διεθνές συνέδριο που διοργανώθηκε στην Τεχεράνη το 2006, υπό την αιγίδα του Προέδρου Αχμαντινετζάντ. Το συνέδριο φέρεται να είχε ως θέμα την άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους Ναζί. (Όμως το συνέδριο παρακολούθησαν και ...ραβίνοι από το Ιράν και τις ΗΠΑ!!!)

Εύκολα λοιπόν εξάγεται το συμπέρασμα ότι πράκτορες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούσαν το συνέδριο …φωτογράφισαν τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και τον αρθογράφο του Ρεσάλτο, και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες σε μία ιστοσελίδα διεθνών αντιτρομοκρατικών μηχανισμών! (εδώ)
Την φωτογραφία και όλα τα στοιχεία του Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι αναπαρήγαγε το «Τουκιθεμπλόμ» για να υπερασπιστεί τον Ιό της Ελευθεροτυπίας…. Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος, λέμε εμείς…

Η αντεπίθεση

Όπως είναι φυσικό στους κύκλους των φίλων του Ρεσάλτο ξέσπασε συναγερμός (εδώ εδώ) Η μπολογκόσφαιρα κατακλύστηκε από δημοσιεύματα εναντίον του «Τουκιθεμλομ» τα οποία μιλούσαν για χαφιεδισμό και προσπάθεια στοχοποίησης του περιοδικού για λογαριασμό μυστικών υπηρεσιών!!! Και συμφωνούμε! Πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση χαφιεδισμού!

Άλλωστε η εκδοχή που παρουσίασε ο «ρεπόρτερ» στο φόρουμ του Ρεσάλτο, για τους λόγους που κόπηκε ο Ιός από το φύλλο της προπερασμένης Κυριακής, ήταν τελικά και η σωστή! Η δε ακρίβειά της εντυπωσιάζει!

Ιδού και η απόδειξη!


Την περασμένη Κυριακή 23 Μαρτίου 2008, ο Ιός επανεμφανίστηκε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ακριβώς με το άρθρο που είχε προαναγγείλει μία εβδομάδα πριν το Ρεσάλτο! (εδώ)Το είχε ξαναγράψει με τις οδηγίες του Τεγόπουλου!


Πράγματι ο αστυνομικός ήταν παράλληλα και μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο «Ρεπόρτερ» από το φόρουμ του Ρεσάλτο, συνέχισε το ρεπορτάζ, λέγοντας ότι έχει «ψαλιδιστεί» η παράλληλη σχέση του αστυνομικού με τον αναρχοαυτόνομο χώρο και ότι το θέμα το «στήριζε» ο ίδιος ο Αλαβάνος!!! (εδώ)

To ρεπορτάζ του Ρεσάλτο επιβεβαιώθηκε και από τις φωτογραφίες του αστυνομικού και τα απόρρητα έγγραφα της Αστυνομίας με παρακολουθήσεις, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αφού ο Τεγόπουλος δεν τα δημοσίευσε αυτούσια (τίτλος Nazis in der griechischen Polizei εδώ) και εδώ και εδώ


(προσεχώς η συνέχεια με τα συμπεράσματα, παρασκήνιο από την "Ε": πως η είδηση έφτασε στο Ρεσάλτο, ποίος και κυρίως γιατί έδωσε στον Ιό τα στοιχεία και τις φωτογραφίες)


(ευχαριστούμε την Μεγκουλίνα για το υλικό που μας έστειλε, η μετατροπή του σε ...σενάριο κατασκοπικής ταινίας είναι δικό μας έργο!)
(update 27-3, 19:15 η υπόθεση έχει απρόβλεπτη συνέχεια που θα ακολουθήσει μάλλον την Δευτέρα)

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύκε η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία

SPY είπε...

Μόνο που φίλτατε Λούπους θα σε παρακαλούσα να βγάλεις το JUNGLE-Report από αυτό το συνωμοσιολογικό σενάριο, διότι ούτε ξέραμε, αλλά ούτε και είχαμε ιδέα για τα νταβαντούρια που είχαν τα Ρεσάλτα, οι Ιοί και τα Ιντιμίντια.

Το ποστ για το Ρεσάλτο έγινε εντελώς συμτωματικά.
Έψαχνα στο αρχείο μου για εκπομπές όπου ο Άδωνις διαφημίζει το βιβλίο του Πλεύρη και έπεσα σε μία όπου διαφήμιζε το Ρεσάλτο και είπα να γράψω ένα ποστ γι αυτό.
Τόσο απλό είναι.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχάς η συνομωσιολογία είναι στο μυαλό σου
Τα γεγονότα που αναφέρω είναι ΟΛΑ πραγματικά και τα παραθέτω στην εξελικτική τους πορεία με σχολαστική ακρίβεια, όπως ο καθένας μπορεί να δει.

Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους

Καταλαβαίνω όμως ότι θέλεις να πεις ότι η δική σου αναφορά στο Ρεσάλτο, ήταν τυχαία και δεν αποσκοπούσε στο να υποστηρίξει τον Ιό.

Αυτό αν θέλω το πιστεύω και να σου πω κάτι: δεν το πιστεύω, γιατί στο update σου, αναφέρεις σαφώς για την τερατώδη απρέπεια του "τουκιθεμπλομ". Αναπαράγεις και ονόματα, ενώ λες να χαίρεστε τους αρθρογράφους σας!

Το να προσπαθείς να εμπλέξεις το Ρεσάλτο, που κάνει μπαμ οτι είναι αριστερό περιοδικό, με τον Καρατζαφέρη, μόνο σκέψεις για σκοπιμότητα μπορεί να προκαλέσει

Δεν γνωρίζω προσωπικά τον εκδότη, παρακολουθώ όμως το Ρεσάλτο και έχει μία συγκεκριμένη ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ συλλογιστική.

Δεν άκουσα όμως τα επιχειρήματα σου εναντίον της αυτής συλλογιστικής αλλά είδα μόνο τα γνωστά κόλπα, του αμαγάλματος ακροαριστεράς και ακροδεξιάς Ρεσάλτο=Καρατζαφέρης=Ναζί

Με την ίδια λογική επειδή υποστηρίζεις τον "τουκιθεμπλομ" και αυτός αναπαρήγαγε περιεχομενο ιστοσελίδας μυστικών υπηρεσιών, πρέπει να σκεφτώ και εγώ, ότι είσαι πράκτορας; Δεν είπα όμως κάτι τέτοιο γιατί δεν είμαι ηλίθιος.

Λοιπόν να σέβεσαι τον ευατό σου και όταν προσβάλεις την ιστορία κάποιων ανθρώπων να το κάνεις με επιχειρήματα και όχι με ιδεοληψίες

Lupus

υγ χάρηκα πάντως που μιλήσαμε γιατί μου αρέσουν τα γραφικά σου, έχω μάλιστα την σελίδα σου στα links μου

Ανώνυμος είπε...

και για να συνεχίσω, νομίζω ότι έχεις φαντασία, για να καταλάβεις ότι η "διακόσμηση" με φωτογραφίες του 007 έχει και χιουμοριστικό χαρακτήρα, δεν αποσκοπεί στο να στήσει σενάριο συνομωσίας. Τον πρακτόρικο τόνο τον δίνει ο τουκιθεμπλομ με την κατασκοπική σελίδα που χρησιμοποιεί ως πηγή

φιλικά
Lupus

Skinious είπε...

Μπράβο Λύκε για τη δουλειά και στη Μεγκουλίνα επίσης

SPY είπε...

Κάθε μορφή χιούμορ είναι αποδεκτή από μένα. Απλά βλέπω μια προσπάθεια στο ποστ σου να υπονοήσεις ότι είμαι μέρος κάποιας συνεννόησης ώστε να χτυπηθεί το Ρεσάλτο. Δηλαδή σιγά το σοβαρό και επικίνδυνο περιοδικό που πρέπει να γίνει και συνεννόηση για να χτυπηθεί.

Όσο για το τουκιθεμπλόμ, είδα απλά στο τράκερ μου ότι με λίνκαρε και τον λίνκαρα και εγω και φυσικά τον αναπαρήγαγα εφόσον αποδεικνύει με στοιχεία ότι αρθρογράφος του Ρεσάλτο είναι αντισημίτης και με δίπλωμα. Της "Αριστεράς" το κάγκελο με λίγα λόγια.

Και δεν αναπαρήγαγα ονόματα αλλά ψευδώνυμα του αρθρογράφου. Αλλά και ονόματα να αναπαρήγαγα, αυτά ούτως ή άλλως είναι εκτεθειμένα στη δημοσιότητα αφ' ης στιγμής αρθρογραφεί σε δημόσιο έντυπο. Λίγο λογική δε βλάπτει.
Εξάλλου, για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, όλα όσα δημοσιεύει ο τουκιθεμπλόμ, ήταν προ πολλού αναρτημένα σε άλλες ιστοσελίδες. Οπότε στη θέση σου θα έψαχνα αλλού να βρω τον φταίχτη.
Αν υπάρχει βέβαια κάποιος που να φταίει σε κάτι. Γιατί εγώ δε βλέπω πουθενά και κανέναν φταίχτη και απολύτως καμία παρανομία.
Μόνο διάθεση για συνωμοσιολογία βλέπω, σαν κι αυτές που υφαίνει πάντα το Ρεσάλτο με το παραμικρό ψύλλου πήδημα.

Όσο τώρα για το Ρεσάλτο και το Θύμιο, εδώ έχουμε να κάνουμε με διαστρεβλωτές του Μάρξ σε εξωφρενικό επίπεδο.
Απομονώνοντας ρήσεις του Μαρξ, φτιάχνουν θεωρίες που έχουν να κάνουν τόσο με το Μαρξισμό, όσο και ο Πάπας με το Θιβέτ και έχουν καταντήσει έτσι το δεκανίκι του κάθε Άδωνι και του κάθε Καρατζαφέρη.
Αυτά όλα αναλυτικά σε κάποιο άλλο ποστ στο εγγύς μέλλον.
Αυτό που ανέβηκε προχθές ήταν απλά στο φλού μέχρι να ετοιμάσω αυτό με τον Άδωνι όπως σου είπα πριν, το οποίο θα ανεβεί σε καμιά ωρίτσα όταν θα το έχω έτοιμο.

Φιλικά και ευχαριστώ για το λινκ. Φιλοξενείσαι βέβαια και εσύ σε μας.

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε...
Είναι καλό πάντως που ορισμένοι κώλοι σφίγγουν, γιατί έχουν χαλαρώσει πολύ, λόγω "εκσυγχρονισμού" πολλά χρόνια τώρα και ασχημονούσαν. Κόσμο έχουν κυνηγήσει, έχουν τρομοκρατήσει, ρουφιανέψει, στήσει προβοκάτσιες, παραπληροφορούν, προετοιμάζουν για επιθέσεις της Νέας Τάξης, γενικά πολύ πρακτόρικη δουλειά έχουν προσφέρει στους αγγλοαμερικανοϊσραηλινούς "φίλους" μας. Λινκ για το μέρος της διείσδυσης στους "αναρχικούς" υπάρχει ?

Ανώνυμος είπε...

όχι!

Ανώνυμος είπε...

Μια παρατήρηση για τους ραββίνους που βρε΄θηκαν στο Ιράν.

Αυτοί ανήκουν στους Ορθόδοξους Εβραίους και αποτελούν μέλη της Neturei Karta, μιας υπερορθόδοξης οργάνωσης που αρνείται την ύπαρξη του Ισραήλ. Οι ίδιοι αυτοί Εβραίοι κατηγορούν το "Ισραήλ" για ιμπεριαλισμό, γενοκτονά των Παλαιστινίων και για πολλά άλλα. Γενικά είναι κατά του Σιωνισμού.

http://www.nkusa.org/activities/Meetings/20070924Ahmadinejad.cfm

Διονύσης είπε...

Ανώριμες και φανατικές όλες οι πλευρές σε αυτή την υπόθεση. Εστιάζουν σε μια όψη της κατάστασης και σε καμία άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτα τα υπεροχα παλικαρια του jungle-report αμολυντα και ασπιλα απο συνωμοσιολογιες, μονο που ολως τυχαιως οτι γραφουν ειναι το ιδιο με τον τριμη , την ρεπουση, την δραγωνα κλπ, μονο ο αλβανοκοσσοβαρος θατσι τους εχει ξεφυγει, προς το παρον βεβαιως. Και εσεις κακοι φασιστες που τολματε να γραφετε για αυτους καλα δεν ντρεπεστε?

Skinious είπε...

Αγαπητέ Λύκε και άλλοι φίλοι

Σχετικά και εδώ: http://skinious.blogspot.com
/2008/03/blogers.html

Πολύ ενδιαφέροντα του φίλου για τους Ορθόδοξους Εβραίους

Ανώνυμος είπε...

o politis-gr. και μόνο αυτός έχει μιλήσει για μυστικές υπηρεσίες με στοιχεία.Όλοι οι άλλοι είναι για πλάκα.

gortynios είπε...

Ακροαριστερό περιοδικό η φασιστοφυλλάδα του ρεσάλτο; όπως μπαίνουμε ή όπως βγαίνουμε; Μη λέμε και ότι θέμε…

Ανώνυμος είπε...

Apo http://grbloopers.blogspot.com/2008/03/blog-post_28.html

!!!!SYNTOMA EKLOGES !!!!!

«Φίλε μου, Ζοζέ πάω για εκλογές»…
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι το είπε έτσι ακριβώς ο Κ. Καραμανλής στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά το βέβαιο είναι ότι του το εξομολογήθηκε.

Μη με ρωτάτε που το ξέρω…το ξέρω!

Η εξομολόγηση έγινε άκρως εμπιστευτικά κατά την διάρκεια δείπνου που παρέθεσε χθες το βράδυ στον Λυκαβηττό ο Πρωθυπουργός στον πολιτικό και όχι μόνο φίλο του, απερχόμενο πρόεδρο της Ε. Επιτροπής.

Ανώνυμος είπε...

λούπους, είσαι ακροδεξιός φασίστας

Ανώνυμος είπε...

o αποπάνω είναι ένα παχουλό πρακτοράκι των αμερικανών. έρχεται ο τσολιάς μπουλούκο μου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΔΩΡΟΥ ΣΠΑΡΤΙΩΤΗΣ είπε...

Ενδιαφέρον άρθρο για το ανεκδιήγητο χαφιεδο-απολειφάδι «Τουκιθεμπλομ» και τον χαρακτήρα αυτών που ταμπελοποιούν το Ρεσάλτο. Τα άκρα και τα blog-ικά και διαδικτυακά παραρτήματα τους ενώνονται μόνο και μόνο για να απαξιώσουν το περιοδικό.

Επίσης, πάντα είχα την απορία πως διάφορα blog αναδημοσίευαν αμάσητα τα άρθρα του «Ιού» ή της Χ.Α...

Όσον αφορά τον βουλευτή Γεωργιάδη, κατά την γνώμη κακώς τον κατατάσσουν, μερικοί, στην άκρα δεξιά μου. Αυτός έχει ταχθεί πολλές φορές υπέρ του πολιτεύματος της δημοκρατίας (και όχι του παρλιαμενταρισμού).


Πάντως, αφού κατατάξανε μερικοί τον Γεωργιάδη στην άκρα δεξιά ας κατατάξουμε και αυτούς που διαφημίζονται ή συνεργάστηκαν μαζί του στην άκρα δεξιά…

Σας υπενθυμίζω πως ο Γεωργιάδης έχει διαφημίσει αρκετά βιβλία αριστερών και… αναρχο-τέτοιων στο παρελθόν.
Τέλος, μέσα από περιοδικό των αδελφών Γεωργιάδη έχουν παρελάσει αρκετοί επιφανείς αριστεροί.

Ας τους χαρίσουμε και αυτούς στην ακροδεξιά. Τόσο απλό είναι...

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

zeitgeist είπε...

Άκρα δεξιά το ρεσάλτο; Μάλιστα. Άντε να μπει και ένας ακροδεξιός τώρα να πει και αυτός ότι είναι άκροαριστερό το ρεσάλτο να γελάσουμε ακόμα λίγο... Ρε παιδιά λέτε ακροδεξιό, ακροαριστερό κλπ. Κανένα επιχείρημα έχετε ή τα πετάτε μπας και τσιμπήσει κανένα 15χρονο;

Ανώνυμος είπε...

Ζeitgeist, θέλεις επιχειρήματα;

Μα, επιχειρηματολογούν οι άνθρωποι και λένε:Το Ρεσάλτο είναι ακροδεξιό! Τι χρεία έχουμε άλλων επιχειρημάτων; Δεν σε πείθει η βαθυστόχαστη και ενδελεχής αυτή ανάλυση;

ΟΥΤΙΣ

Ανώνυμος είπε...

το ρεσάλτο αποτελείται από κομμούνια και προδότες του έθνους μπολσεβίκους, το έγραψε και η Χρυσή Αυγή

αδόλφος