Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Δικάζεται για ρατσισμό και διασπορά ψευδών ειδήσεων η εφημερίδα Α1 του Καρατζαφέρη μετά από μήνυση του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι...


Χέρι - χέρι θα πάνε στην δικαιοσύνη ο διευθυντής και ο συντάκτης της εφημερίδας του ΛΑΟΣ, της Α1 για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ρατσισμό.

Το θέμα αποκάλυψε το
Jungle Report, το οποίο δημοσίευσε εκτενές και καυστικότατο σατυρικό αφιέρωμα στον Καρατζαφέρη και στους ομοϊδεάτες του.

Μάλιστα το blog αποκαλύπτει και έγγραφο της δικογραφίας, όπου περιέχεται το επίμαχο δημοσίευμα, το οποίο περιληπτικά αναφέρει ότι “o σιωνισμός επιδιώκει την διάλυση των Βαλκανίων με τελικό στόχο να καταστούν τόπος μετανάστευσης των Εβραίων σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στην Μέση Ανατολή..."

Θα συμφωνήσουμε με τον Ζούγκλα, στα περί του γελοίου αυτών των θεωριών συνομωσίας, (εμείς έχουμε ακούσει την ίδια εκδοχή όχι με τα Βαλκάνια αλλά με την ...Αυστραλία, και όπως πάντα με καταιγισμό "επιχειρημάτων"). Πρόκειται για μία βλακώδη και ισοπεδωτική λαϊκή μυθολογία με αρκετά στοιχεία ρατσισμού, η οποία ενοχλεί και εμάς με την ιδεοληπτική επανάληψή της .

Αυτά όμως που αναφέρονται στο εν λόγω κείμενο είναι απλώς νοσηρά αποκυήματα ιδεοληψίας και δεν διακρίνουμε κάτι το εμφανώς ρατσιστικό. Πολύ φοβάμαι ότι ο
συγγραφέας θα αθωωθεί...
Μήπως λοιπόν κάποιοι θα πρέπει να προσέξουν τον politically correct οίστρο του Π. Δημητρά και της παρέας του (που είναι και οι μηνυτές) και να μην παρασύρονται σε δίκες που τους γελοιοποιούν, δημιουργούν ήρωες και τελικά φέρνουν για τους ίδιους αντίθετο αποτέλεσμα; (Για το ΚΙΣ μιλάμε).


Γιατί π.χ. την καταδίκη του Πλεύρη για το βιβλίο, ελάχιστοι επικρότησαν και ακόμη πιο ελάχιστοι κατάλαβαν και κατά την γνώμη μας δεν απετέλεσε πολιτική νίκη των μηνυτών του αλλά του ιδίου, αφού εμφανίστηκε να διώκεται από ένα «εβραιοκρατούμενο σύστημα κλπ κλπ»;

Και τέλος πάντων αγαπητέ Ζούγκλα, νομίζεις ότι πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τις επιλεκτικές ευαισθησίες του Παρατηρητηρίου του Ελσκίνκι,


αφού πιά γνωρίζουμε τι είναι, από πού προέρχεται και τι εκπροσωπεί;
αναλυτικές πληροφορίες εδώ

23 σχόλια:

SPY είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SPY είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SPY είπε...

κ. Λούπε κάνετε συνεχώς το ίδιο λάθος, ήτοι δεν διαβάζετε προσεκτικά τα ποστς.

Αυτό που δεν είδατε είναι το:

"Αυτεπάγγελτα σχηματισθείσα ποινική δικογραφία δια του 19ου Πταισματοδίκη Αθηνών"

Όσο για το ΕΠΣΕ και την συνωμοσιολογία που κυκλοφορεί, θα ήμουν ο τελευταίος που θα έπαιρνε στα σοβαρά μπλογκς σαν το "Μεγκουλίνα", που βρίσεκει μέχρι και πίσω από μπανανόφλουδες σιωνιστικούς δακτυλους και τη Μοσσάντ.

Μου αρκεί μόνο που το ΕΠΣΕ στέλνει τα φασιστόμουτρα στη Δικαιοσύνη, τα οποία ως τώρα ήταν ανέγγιχτα.

Μεταφέρω ένα άλλο σχετικό σχόλιο που σίγουρα ενδιαφέρει:

Στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια έχουν υπάρξει δεκάδες αγωγές και μηνύσεις και φυλακίσεις και αποζημιώσεις εκατομμυρίων για άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον τύπο, με τον εθνικιστικό χώρο μάλιστα να πρωταγωνιστεί ως "θιγόμενος" στις περισσότερες από αυτές (θα αναφέρω ενδεικτικά τη βιομηχανία αγωγών του Δικτύου 21 που καταδικάστηκε και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο).

Σε όλο αυτό το τραλαλά λοιπόν κατά τη γνώμη των εκ της ακροδεξιάς υπερμάχων της ελευθερίας του λόγου (χαχαχα) ειδικά η μήνυση ενάντια στην Α1

Βέβαια για το γεγονός ότι αυτές οι φυλλάδες λένε την "άποψή" τους σχεδόν πάντα δια μέσου καθαρά ρατσιστικών/εθνοφυλετικών ανθρωπομορφισμών με στόχο να δημιουργήσουν κλίμα μίσος κατά αθώων, παραβιάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος, εκεί δεν βγάζει κανείς θιγόμενος τσιμουδιά και ούτε φυσικά πρόκειται να βγάλει.

Ανώνυμος είπε...

αυταπάγγελτες διώξεις για θεωρίες συνομωσίας με εβραίους κλπ θα αποτελέσουν βούτυρο στο ψωμί των γερμανο-συνομοσιολόγων. οκ μάρτυρας είναι ο Δημητράς και όχι μηνυτής

όμως στο μπλογκ που αναφέρεις ζούγκλα και το χαρακτηρίζεις ως συνομοσιολογικό υπάρχουν κάποια λινκ, κάποιες κατηγορίες από την ρωσική δούμα και κάποια πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, αυτά δεν μπορεί να τα αγνοείς επειδή το ΕΠΣΕ τάσσεται υπέρ π.χ. δήθεν υπέρ μεινοτήτων (το δήθεν αφορά την επιλεκτική προτίμηση)

δηλαδή αν ο Αδόλφος (υποθετικά μιλάμε) τασσόταν τότε υπέρ κάποιων των μειονοτήτων έπρεπε σήμερα να τον υποστηρίζουμε;

υπάρχουν και σύγχρονοι αδόλφοι Ζούγκλα και το ΕΠΣΕ είναι μαζί τους. η στρατηγική των μειονοτήτων των ΗΠΑ έχει διαλύσει τα βαλκάνια και την μέση ανατολή και απειλεί να διαλύσει τα πάντα, δεν σου κάνουν εντύπωση όλα αυτά;

το συγκεκριμένο μπλογκ που το αναφέρεις ως συνομοσιολογικό, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που λειτουργεί ΜΟΝΟ με στοιχεία. τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους. σε αυτά τα στοιχεία ζούγκλα δεν έχεις τίποτε να αντιπαραθέσεις πλην χαρακτηρισμών;

οι χρηματοδοτήσεις, τα κονδύλια κ.ά δεν σου λένε τίποτε;
λούπα

SPY είπε...

κ. Λούπε, η συγκεκριμένη ρεσαλταρισμένη αλά Δημοσθένης Λιακόπουλος αρλουμπολογία βασίζεται σε ένα περιστατικό που έγινε το 2006 και από εκείνο το σημείο πλέκει αυθαίρετα ένα τεράστιο σενάριο, σαν και αυτά που μας έχει συνηθίσει η Α1 και Στόχος, όπου όλοι συνδέονται άνευ αποδείξεων με όλους. Δηλαδή με τη ναζιστική τσουβαλιαστική λογική: "Σε ένα McDonalds δηλητηριάστηκε ένας πελάτης, άρα σε όλα τα McDonalds δηλητηριάζονται πελάτες"

Συγχωρήστε με αλλά η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να παίρνω στα σοβαρά τα ρεσάλτα και οτιδήποτε παρεμφερές στοχεύει σε χαμηλή νοημοσύνη για να πουλάει φύλλά.

Τέτοιου είδους κατασκοπομανή αρλουμπογραφήματα τα διάβαζα στην έκτη τάξη σε πάμπολλα γραφικά περιοδικά και εντυπωσιαζόμουν.
Δε νομίζετε ότι από κάποια ηλικία και μετά πρέπει ο άνθρωπος να αρχισει να σοβαρεύεται;

FrapDigo είπε...

Έλεος κ. Λούπους!

Πώς από αυτό (που αναφέρεται στο σχόλιο) : "το συγκεκριμένο μπλογκ που το αναφέρεις ως συνομοσιολογικό, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που λειτουργεί ΜΟΝΟ με στοιχεία. τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους."

καταλήγουμε σε αυτό;;; :

"Και τέλος πάντων αγαπητέ Ζούγκλα, νομίζεις ότι πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τις επιλεκτικές ευαισθησίες του Παρατηρητηρίου του Ελσκίνκι, αφού πιά γνωρίζουμε τι είναι, από πού προέρχεται και τι εκπροσωπεί;", που γράφετε στο post?

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή το ΕΠΣΕ πάει, το βαπτίσαμε "ανθελληνικό, εβραϊκό, σιωνιστικό" και ό,τι άλλη βλακεία μας κατέβηκε, και όλα ok? Αν έχετε, όλοι εσείς που τα λέτε αυτά, καμία υποψία ότι το ΕΠΣΕ λειτουργεί "υπόγεια" κατά της Ελλάδας, κάντε μια καταγγελία να τελειώνουμε! Αλλιώς μην λέτε αρλούμπες!

Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, για μένα ισχύει ένα πράγμα: το ΕΠΣΕ προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα ένα καλύτερο και πολιτισμένο μέρος!

Ανώνυμος είπε...

Εαν διώκεται η Α1, τότε τον Ιο και την Ελευθεροτυπία και τις περισσότερες εφημερίδες, τι πρέπει να τις κάνουν;

Και απο ποιους; Απο τους αρχιπράκτορες-υστερικες του Παρατηρητηρίου Ελ Κίνκυ!

Έγραψε τίποτα που δεν λέγεται και γενικότερα ή κάτι που δεν ισχύει;

Νεοταξίτες λάθος άνθρωπο βρήκατε να τσαντίσετε. Θα ξαναφάτε τα μουτρα σας...

Ανώνυμος είπε...

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2310

Χρήστες καταγγέλουν οτι μπλόγκερς ΄΄περίεργων΄΄ ιδεών και αντιλήψεων, απειλουν με...την Μοσαντ (;)!

ΠΑΛΙ;;;;

χεχεχεχε....

Ανώνυμος είπε...

lupus, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ DNFTT!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟ, ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΟ blog ΣΟΥ. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΚΟΨΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!

SPY είπε...

"Αρχιπράκτορες, νεοταξίτες, εβραϊκή προπαγάνδα, πρακτορίσκοι.."

Γι αυτούς ακριβώς τους γραφικούς για γέλια, όπως τους από πάνω μιλάω κ. Λούπε.
Που διαρκώς στη φαντασία τους πρωταγωνιστούν σε κατασκοπικές ταινίες..

Ανώνυμος είπε...

όμως τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για το ΕΠΣΕ δεν ασχολείται κανένας. π.χ. η ρωσική Δούμα είναι αναξιόπιστη όταν καταγγέλει το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι για κατασκοπεία; είναι ψέμμα ή αντιεβραϊκή φαντασίωση το ότι είναι γέννημα του ψυχρού πολέμου για να διαλύσει την τότε ΕΣΣΔ;
Lupus

abravanel είπε...

Χρήστες καταγγέλουν οτι μπλόγκερς ΄΄περίεργων΄΄ ιδεών και αντιλήψεων, απειλουν με...την Μοσαντ (;)!Εγώ είμαι ο πράκτορας της Μοσσαντ που αναφέρει το Ρεσάλτο. Οπως ανέφερα οι περιορισμένες διανοητικές ικανότητες τους, τους οδήγησαν στην δημιουργία ενός φανταστικού κόσμου.

Πάντως το ΕΠΣΕ μπορεί κάποιος να πει πολλά αλλά όχι οτι έχει επιλεκτικές ευαισθησίες ή οτι διαλέγει τον εύκολο δρόμο όπως πολλές άλλες ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μάθετε πρώτα να διαβάζετε υποπροϊόντα των "Ιών".
αλλά τι λέω. Εσείς δεν έχετε εκαπιδευτεί σε αυτό, αλλά στο να πετάτε κοτσάνες προβοκάτσιας.
Μοχθείτε για μια μικρή θεσούλα, έστω να ξεσκονίζετε τα παπούτσια των αφεντικών σας. Αλλά ούτε αυτό το καταφέρνετε. Η εποχή δεν σας ευνοεί. Σας έχουνε καταλάβει οι πάντες. Γι' αυτό δουλεύετε σαν τις πόντιες πουτάνες.
Βρε ουστ από δώ, που θα μας παραδώσετε και δημοσιογραφικά μαθήμτα. Πόρνες...

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρητήριο Ελσίνκι κλπ
είναι σαφέστατα ξένοι πράκτορες!!!

Αυτό είναι οφθαλμοφανές.
Ουδέν σχόλιον.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ξενοι πρακτορες ειναι με στοχο να πρακτορεψουν την Κολοπετινιτσα!

Μετα τους προεδρους στην Ελλαδα, η δευτερη πιο συχνη ιδιοτητα ειναι οι πρακτορες!

Η τριτη πιο συχνη ιδιοτητα ειναι οι μαλακες που βλεπουν παντου πρακτορες!

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ, τίποτα δεν συμβαίνει. Απλά προπαγανδίζετε οτι έχει σχέση με ανθελληνισμό, πλήρη αποσιώπιση οτιδήποτε πατριωτικού πο βαφτίζετε ναζιστικό, και συνεχώς μπλεγμένοι πίσω απο Ελσίνκι και ...Ουράνια Τόξα και ΄΄καθηγήτριες'' μπλεγμένες με την αλβανική πρεσβεία, που διδάσκει πράγματα που όλοσδιόλου τυχαία, είναι πανομοιότυπα με τις ιδέες και ιδεολογίες σας !

Δεν είστε εκτός ελέγχου πλέον! Καταλάβετε το!

Πέρασαν οι εποχές που αλωνίζατε χωρίς έλεγχο και αδιακρίτως....

Ανώνυμος είπε...

Περασε η εποχη ρατσιστοβλακες που με προσχημα τον πατριωτισμο καλλιεργουσατε τον ρατσισμο στην Ελλαδα, μπλεγμενοι με τις χρυσες αυγες, τους Στοχους και την ακροδεξια γενικοτερα. Πραγματα που ολοσδιουλου ειναι πανομοιοτυπα με τις ιδεες και ιδεολογιες σας.
Καταλαβετε το!
Θα τρωτε μπουνιδια απο δω και περα που θα βλεπετε τον ουρανο σφοντιλι!
Ο μισανθρωπισμος σας θα θαφτει μαζι με εσας!
Οι ρατσιστες και οι μισανθρωποι δεν εχουν καμια θεση στην Ελλαδα.
Τα μπογαλακια σας και στο Ιραν η στην Κινα.

Ανώνυμος είπε...

Μπουνίδι θα φάνε τα μούτρα σου πουστράκι του Σόρος

και μετά θα έλθει ο περσαράς με το παλαμάρι και θα σου δείξει τι θα πει αμερικάνικη πρεσβεία...

Ανώνυμος είπε...

Τα μπουνιδια τα τρωτε ηδη απο ολο τον πλανητη κωλομπασταρδακι του Χιτλερ.
Εχεις ψοφησει μαζι με τον φυρερ σου και ακομα δεν το πηρες χαμπαρι ελεεινο ναζιστικο ρατσιστομουτρο.

Ανώνυμος είπε...

ναζιστή να πεις την μάνα τον πατέρα και όλο σου το σόι

γιουσουφάκι του Μπους, η παγκοσμιοποίηση ψόφησε και οι θεραπαινίδες της όπως εσύ δεν το πήραν είδηση

εκτός κι αν ο ΄Σόρος μπουκώνει τα τρελλά πουστράκια του με δολάρια γι αυτό κελαηδάς τόσο καλά το πουλόφωνο

Ανώνυμος είπε...

Τα δολαριακια μονο στη δικη σου απυθμενη κωλαρα στιβαζονται μπασταρδο του Χιτλερ.
Το ρεσαλτο, η ελευθερη ωρα, το αρδην, ο στοχος και τα υπολοιπα κωλοχαρτα εμαθα πληρωνουν καλα τα ναζιστομουτρα σαν και του λογου σου για τη ρατσιστικη τους προπαγανδα.
Πληρωμενε ναζιστακο ξεσκεπαστηκες.

Ανώνυμος είπε...

παίξε το πουλόφωνο να χαϊδέψεις τα παπάρια του πασά

και μην με αντιγράφεις γιουσουφάκι
και μην με ξαναπεις Ναζί γιατί θα βρω το ip σου και θα σου σπάσω τα μούτρα...
τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει να σου τα χαϊδέψει ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής

αμερικανοτσολιά

Ανώνυμος είπε...

Γερμανοτσολια ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ και μπασταρδο του Χιτλερ. Βρες πρωτα το ευνουχισμενο αχρηστο πουλακι σου και μετα ψαξε για ΙΡ για να μπορεσεις μετα να μου κλασεις με το πηγαδι σου τα αρχιδια.
Τρεχα τωρα να κλαφτεις στα ξυρισμενα αφεντικα σου για να σε γλυκανουν λιγο. Ξερεις εσυ πως... Ε κωλαρα νεοναζακο;

Χαιλ! Φασιστικη λερα του κερατα