Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Τα παιχνίδια της Ελευθεροτυπίας η οποια στηρίζει ...Σκοπιανά αναγνωστικά



Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» που είναι το βασικό στήριγμα του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ μέσω του "ΙΟΥ", που προώθησε την παρουσίαση του Σκοπιανού αναγνωστικού BUKVAR στην ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΕΥΣΕ να «υποστηρίξει» την Σκοπιανή πρωτοβουλία για τη σβάστικα στην Ελληνική Σημαία, προβάλλοντας παρωδία Σκοπιανής σημαίας με το σήμα των McDonalds που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο , προκειμένου να πετύχει επικοινωνιακή εξισορρόπηση. Σκοπός αυτής της "εξυπνάδας" ήταν να συμπεραίνουν οι φωστήρες αναγνώστες της......ότι καλώς έπραξαν οι Σκοπιανοί διότι κι εμείς ... τα ίδια τους κάνουμε!

Μόνο που στην περίπτωση της Σκοπιανής σημαίας-παρωδίας είναι άγνωστο εάν την κατασκεύασε Έλληνας, κυκλοφορεί μόνο στο internet και ΔΕΝ αναρτήθηκε σε σημείο ελεγχόμενο από το επίσημο Ελληνικό κράτος.
Είναι απίστευτη η μανία της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ να αποδείξει ότι η Ελλάδα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ των γειτόνων μας σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ηθικής.
Στην πραγματικότητα η Ελλάδα, χώρα μπάχαλο, αποτελεί προορισμό-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ σε σχέση με ΟΛΕΣ τις γειτονικές χώρες και αποδεικνύεται από τον απίστευτο αριθμό των μεταναστών που ζουν στην χώρα μας. 20% του πληθυσμού της Αθήνας και 48% των κρατουμένων στις φυλακές της χώρας είναι αλλοδαποί. Τα νούμερα δείχνουν ότι μάλλον… υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς.

Η συνεχής προσπάθεια να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ πολιτικές της πλειοψηφικής κυβέρνησης των Σκοπίων συγκρίνοντάς τες κουτοπόνηρα με τους πόθους του 3% των Ελλήνων εθνικιστών αποτελεί συνήθη πρακτική όσων εργάζονται για την αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας. Την ίδια στιγμή ΟΛΟΙ αυτοί οι μεγαλοεκδότες έχουν τα χέρια τους ΒΑΘΙΑ μέσα στις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων. Οι πολιτικοί εξοφλούν τα χρέη τους προς τον Τύπο με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά και το "ευχαριστώ" στην Ελληνική κοινωνία εκφράζεται με συνεχείς , ΥΠΟΥΛΕΣ κι ΑΝΑΝΔΡΕΣ επιθέσεις ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

(Από το troktiko)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ειδικά με τον ΙΟΣ
κάνει καθαρή
ανθελληνική προπαγάνδα..

Δυστηχώς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΥΔΗΣΑΝΤΕΣ!!!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

καλο αρθρο