Τρίτη 8 Απριλίου 2008

SOS SOS SOS SOS ΕΝΟΠΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΙΚΩΝ απειλεί θεούς και δαίμονες. Μήνυμα προς Τσάμηδες, Σκοπιανούς, Αλβανούς, Τούρκους κλπ, δείτε το βίντεο

Ένοπλη ομάδα Κρητικών

απειλεί θεούς και δαίμονες

δείτε το βίντεο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτοαποκαλούνται
"Ένοπλος Κρητικός Εθελοντικός Πυρήνας"




ε ρε γλέντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ χθες από παραδρομή γράψαμε "Ένοπλοι Κρητικοί Επαναστατικοί Πυρήνες", ζητάμε συγγνώμη από όλους. Βλέπετε πάνω στην έκπληξή μας συνειρμικά ..."κουκούλα + καλάσνικωφ" = "επαναστατικά" το "εθελοντικός" ούτε που το θυμηθήκαμε...
Επίσης πρέπει να πούμε ότι το βίντεο κάποιοιτο διακινούσαν από χθες με sms και φυσικά το αυτονόητο ότι δεν συμφωνούμε με οποιαδήποτε παράνομη πράξη, όπως μάλλον είναι αυτό που απεικονίζεται στο βίντεο, (εκτός και αν είναι φάρσα και όλα είναι ψεύτικα)


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ένοπλοι είναι ή εθελοντικοί που έχει και ζουμί, οι πυρήνες ? Η διαστρέβλωση-κωλομπάρεμα επιφέρει και καρπαζιά(συναδελφική).

Ανώνυμος είπε...

Γλυκύτερες κοτούλες από τα κρητικάτσια δεν υπάρχουν. Και το βίντεο, κρητική μπαλωθιά είναι, και όχι ..."απόπειρα ανθρωποκτονίας".

Το πουλί και το ντουφέκι δεν τα τραβάς για να το δείξεις αλλά για να ρίξεις (νεο-μανιάτικη ρήση)

Ψινάκης

Ανώνυμος είπε...

Μια που καποια παπαγαλακια μας λενε καθε φορα 'βρε συμβιβαστειτε , βρε υποχωρειστε γιατι καθε φορα που μας κανουν μια προταση ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη' ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΤΗΕ ΕΕ..) ΝΑ ΤΟ 'ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ'...Δηλαδη να αποσυρουμε (αφου δεν το δεχτηκαν οι τσογλανοι υπουργοι των σκοπιων) εκεινο το 'συνθετη ονομασια με ονομα Μακεδονια' ΣΕ 'ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' αφου δεν το δεχτηκανε , τωρα να τους παρουσιασουμε και εμεις (που ειναι στα κατω τους) ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ λυση.. ετσι για να δικαιωσουμε μια φορα τα παπαγαλακια..

Ανώνυμος είπε...

Ως Κρητικός θλίβομαι για τα τσογλάνια αυτά.
Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ανεμοκόπελα.

Βέβαια ο "φίλος" που γενίκευσε για τους Κρητικούς (ότι είναι κότες) δεν είναι τίποτε άλλο παρά βλακεία.
Θα μπορούσα να πω πως μεγαλύτερες πουστόκοτες από τα μανιατάκια δεν υπάρχουν, αλλά δεν το λέω.
Ακόμα τον βασιλιά περιμένουν οι κολλημένοι,

Ανώνυμος είπε...

mprabo sta paidia. "..μεχρι την καταστροφη ολα θα ειναι ερειπια.."

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί τους 50-50!