Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Το εξώγαμο παιδί του Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά κόσμον Δημήτρη Χ. Αρχοντώνη. Δείτε την φωτογραφία της Πατριαρχικής οικογένειας.


Ας θυμηθούμε κάποια ευτυχισμένα οικογενειακά στιγμιότυπα, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου (κατά κόσμον Δημήτρης Αρχοντώνης), που πριν από χρόνια δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ. (εδώ)

...
Στην παρακάτω φωτογραφία που έχει τραβηχτεί σε κοσμικό ρεστωράν διακρίνονται: ο κ. Δημήτρης Χ. Αρχοντώνης με πολιτικά, ο γιός του Στράτος Αρχοντώνης-Ντολτσιάδης και μία κυρία μάλλον η μητέρα του γιού του.
...

Τουλάχιστον αυτά καταγγέλλει η Χουριέτ που δημοσίευσε την φωτογραφία το 2004.
...
Στην Ελλάδα, παρά την τότε διαμάχη Πατριαρχείου-Αρχιεπισκοπής, το ζήτημα έγινε ελάχιστα γνωστό χάρις στην αξιοπρέπεια και μεγαλοψυχία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Όσο κι αν ψάξαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε αν το Φανάρι έχει ποτέ απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες…
...
Τώρα λοιπόν που ο νυν Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συμφώνησε όσα συμφώνησε στην Κωνσταντινούπολη, είναι καλό να γνωρίζουμε ποίοι φιλοδοξούν να ελέγχουν την Ελλαδική Εκκλησία...

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να αναπαράγεις άρθρο της hurriyet ;!; Προσπάθησε να μην τυφλώνεσαι από τις εμπάθειές σου.
Φιλικά..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην το αναφέρει αν είναι αλήθεια; Αν είναι ψέμα ας το διαψεύσει το Φανάρι!
Ή ας καταφύγει (έστω και στην ελληνική δικαιοσύνη) ο κ. Αρχοντώνης, αν όλα είναι ψέματα

Ειναι όμως αληθινό και αρκετά γνωστό θέμα. Και μάλλον ήταν η πρώτη αποκάλυψη μίας σειράς στοιχείων που έχει η ΜΙΤ για τον Βαρθολομαίο, για να τον κρατάει στο χέρι.

Ανώνυμος είπε...

κατ'αρχήν αν έχει πράγματι παιδί είναι καλό γιατί δεν είναι αδελφή (όπως είχε ακουστεί), από την άλλη οι Τούρκοι είναι γνωστοί προβοκάτωρες και "μανούλες" σε κάτι τέτοιες πουστιές, οπότε καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.

Ανώνυμος είπε...

ναι! καλύτερα πατέρας εξώγαμου παρά αδελφή του ελέους...
όμως υπάρχει ένα θεματάκι δεν νομίζετε;
αυτός θα μας διοικεί από την Istanbul?

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ακροδεξιός που είσαι ρε Λούπε! Αναπαράγεις τη σταλινική λάσπη του Χριστόδουλου και της MIT;
Αξιοπρέπεια και μεγαλοψυχία ο Χουντόδουλος; Η που****, η καλόγρια, η Αυξεντία;

Ανώνυμος είπε...

Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!Nai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!vNai eimai akrodexios kai anaparago propaganda tis MIT!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως δε στέκει το θέμα σου 4 χρονια μετά τη δημοσίευση, έτσι αδούλευτο. Είναι θέμα, αν έχεις κάτι να προσθέσεις. Κάποιος "δεμένος" από τη ΜΙΤ με εκβιασμό στη θέση του ελέγχει τις εκκλησίες των ξενων χωρών. Ετσι, δεν ήταν από την Αλωση ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

AYTH H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΠΡΟ 20ΕΤΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ(Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ). ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

Εξυπηρετεί να του δώσει το μήνυμα ότι τον έχει στο χέρι η ΜΙΤ προφανώς όχι μόνο με την φωτογραφία (που ήδη έγινε γνωστή) αλλά πιθανότατα και με άλλες αποκαλύψεις.

Γι αυτό λοιπόν κι εμείς στην τελευταία παράγραφο του post λέμε τον λόγο που αναδημοσιεύσαμε την είδηση και την φωτογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από το πώς και με τι τον κρατάνε οι Τούρκοι, έχει ένα δίκιο το ποστ.
Η ελληνική εκκλησία είναι η μόνη που δεν έχει πλήρη αυτοτέλεια από το Πατριαρχείο και το Πατριαρχείο έχει δικαιοδοσία επί ελληνικού εδάφους και πέτυχε να το διατηρήσει στην πρόσφατη σύγκρουση για τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Κι εγώ ρωτώ: αν μεθαύριο ο Οικ.Πατριάρχης δεν είναι Έλληνας, τι θα συμβεί;
Θα έχουμε έναν π.χ. Ρώσο ή Βούλγαρο που θα λειτουργεί επί τουρκικού εδάφους και θά έχει το κουμάντο επί μέρους της ελληνικής επικράτειας;
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Για το παιδί αυτό είχε κάνει μύνηση στην Ιερά Σύνοδο ένας Έλληνας επιχειρηματίας Βασιλάκης Φλωρίδης ο οποίος κατηγορούσε τον Βαρθολομαίο πως έφαγε τα λεφτά που δώρησε στο πατριαρχείο. Η υπόθεση των χρημάτων θα εκδικαζόταν στα τουρκικά δικαστήρια. Από Κωνσταντινουπο΄λίτη πολύ έγκυρο έμαθα πως το παιδί είναι άλλου μητροπολίτη, εξώγαμο βέβαια, και πως ο πατριάρχης στο θέμα αυτό είναι χωρίς ίχνος αμφιβολίας αθώος, μάλιστα αυτή η φήμη τον ψιλοβολεύει λιγάκι γιατί διαψεύδει άλλες καταστάσεις που φημολογούνται κι αυτές.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΛΟΥΠΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi! nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi! nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi! nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi! nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi! nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi! nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi! nai ego eimai genitsaro akrodexio kai sinergati tis MIT nai! axaxa axoxo axixi!

Ανώνυμος είπε...

Τα συμφέροντα του Φαναρίου δεν συμπίπτουν κατ'ανάγκη με αυτά της Ελλάδας για να μην πούμε ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως liability (ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν).
Οι ΗΠΑ έχουν αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη του ως αντιστάθμισμα στη ρωσική επιρροή και εμφανίζεται ως "παραχώρηση" προς την Ελλάδα η επαναλειτουργία της σχολής στη Χάλκη.

Ένα ψευτοζήτημα δηλαδή που όμως λειτουργεί ως 'άλλοθι' για αντίστοιχη ελληνική παραχώρηση (Τζαμιά και Ισλαμικά Κέντρα) και που φυσικά ουδεμία επίπτωση έχει στα πραγματικά σοβαρά θέματα ελληνοτουρκικού ενδιαφέροντος (Αιγαίο, Κύπρος κλπ.)
Όπως ακριβώς οι Σκοπιανοί ονομάζουν το αεροδρόμιο Μ.Αλέξανδρος για να εμφανίσουν μετά ως παραχώρηση την απόσυρση του ονόματος.

Η πλάκα είναι με τους εκσυγχρονιστόκωλους, που ενώ κατά τα άλλα δε χάνουν ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν τον "προδοτικό ρόλο" του Πατριαρχείου κατά την Επανάσταση (ντεμέκ αποκήρυξη κ.ά. παραμύθια για αγρίους που αυτοί τα πιστεύουν) εντούτοις με παβλωφικά αντακλαστικά σαλιαρίζουν κι αυτοί για την σημερινή σημασία του Πατριαρχείου και τη σούπερ-ντούπερ φυσιογνωμία του Πατριάρχη τον οποίον άλλωστε και χρησιμοποίησαν ανοιχτά σαν αντιστάθμισμα στον "Χουντόδουλο".

Διονύσης είπε...

Nα σου πω την αλήθεια αν είναι όντως δικό του το παιδί, μαγκιά του.

Καλύτερα οι παπάδες να μπορούσαν να παντρεύονται και να μαμάνε, παρά να μαμάνε τις συνειδήσεις των ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

είναι και γκέι

Ανώνυμος είπε...

απορω με διαφορους προοδευτικους παπαρες που αυχναζουν εδω μεσα τι δουλεια εχουν;

Ανώνυμος είπε...

απορω με διαφορους προοδευτικους παπαρες που αυχναζουν εδω μεσα τι δουλεια εχουν;

Ανώνυμος είπε...

απορω με διαφορους προοδευτικους παπαρες που αυχναζουν εδω μεσα τι δουλεια εχουν;