Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

"Η ιστορία εκδικείται ανελέητα". Τρομερές καταγγελίες για τον Κούλογλου. Μήπως κάποιοι βιάστηκαν να πάρουν θέση;


Έχουμε μείνει άφωνοι εμπρός στις καταγγελίες για το άγνωστο παρελθόν του Στ. Κούλογλου.

Αν όλα όσα αποκαλύπτονται εδώ είναι αλήθεια, ( βλ post "Η ιστορία εκδικείται ανελέητα) πως μπορούν τα κόμματα της Αριστεράς και το ΠΑΣΟΚ να μην κρατούν κάποιες επιφυλάξεις για το ποιόν του ανδρός;


Ή τουλάχιστον θα ψάξει κάποιος να βρει αν όλα αυτά έχουν πράγματι συμβεί; Θα τρίξουνε τα κόκαλα του Αρτέμη Μάτσα, αν δεν ισχύουν…

Ξαναχτύπησε ο Ρεπόρτερ του Ρεσάλτο, και πολύ φαρμακερά όπως φαίνεται…


Στο βασίλειο της υπερβολής και στην αυτοκρατορία της λαμογιάς, το θέμα της διακοπής της συνεργασίας ενός δημοσιογράφου με την κρατική τηλεόραση φτάνει μέχρι την …Ευρωβουλή!

Και ας είχαν οι εκπομπές του πολύ μικρή απήχηση. Για 4-5% τηλεθέαση μιλάμε, (με μέσο όρο στην ΕΤ1 3,5% περίπου), και κόστος, όχι 500.000 τον χρόνο όπως ακούγαμε, αλλά 1.500.000 ευρώ, αν αληθεύουν όσα δημοσίευσε η Ελευθεροτυπία, για 29.000 ευρώ ανά εκπομπή, (με βίντεο που δεν είμαστε και 100% σίγουροι ότι δεν είναι αγορασμένα…)


Για να μην υπερβάλουμε όμως, μπορεί οι εκπομπές του να μην μας άρεσαν, να μην συμφωνούμε με την "πολιτική γραμμή" τους, και να μην ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς, δεν ήταν όμως και ότι χειρότερο βλέπουμε στην ζούγκλα της ελληνικής TV. Το αντίθετο, φιλοδοξούσαν να είναι "ποιοτικές". Και ας έπαιζε απαράδεκτα ντοκιμαντέρ...

Η κακομοίρα όμως η Καλομοίρα τι φταίει να μπαίνει σε συνεχώς σε σύγκριση; Δεν δήλωσε η καϋμένη, ούτε διανοούμενη, ούτε δημοσιογραφάρα, ούτε τραγουδίστρια, ούτε ότι τετραγωνίζει τον κύκλο.

Πλάκα κάνουν όλοι… Και αυτή και όσοι την προκρίνουν…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα κανανε και διωξανε τον σκυλο αυτο της αριστερας απο την ΕΡΤ , αιντε να ξεβρωμιζουμε σιγα-σιγα , βαρεθηκαμε την ερυθρα φασιστικη προπαγανδα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, απο 'παρεουλες' που αλληλουποστηριζονται , απο λαμογια και τρωκτικα με απεραντα βαθεια και σοβαρα βιωματα εναντιον της πατριδας μας..

ΟΞΩ ΚΟΠΑΝΟΙ - ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σκούζει ο κρατικοδίαιτος σαν το γουρούνι που το σφάζουν και θέλει να ξαναγυρίσει στο μαντρί, για να τρώει τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου

Έξω από την παράγκα!

Ανώνυμος είπε...

12.56 σε όλα τα blog το ίδιο γράφεις;
λαλάκα φασισταριό

Ανώνυμος είπε...

Γελοίε 10.36 συνήθισε στη ιδέα ότι ο κόσμος έχει καταλάβει την υποκριτική αριστερή μπουρδο-κουλτούρα και όσο επιμένετε απλά γίνεστε πιό γραφικοί.
Η κοινωνία θέλει λίγες κουβέντες και πολύ δουλειά για να θεραπευθούμε από τον πνευματικό καρκίνο που προσπαθείτε να μας ποτίσετε από τη μεταπολίτευση και μετά.

Ανώνυμος είπε...

12:56 Πολυ καραγκιοζης μωρε αδερφάκι μου έχεις κάνει ποστ σε όλα τα blogs μάλλον εσύ τρως τα λεφτά του εργοδότη σου. Εκτός αν για αυτο πληρώνεσαι

Ανώνυμος είπε...

Λούπους έχεις χάσει το μέτρο. Γιατί δεύτερο πόστ ? Φαίνεσαι σα να βγάζεις κακοήθια κνίτικη κατά του Κούλογλου, είσαι δηλαδή έτοιμος να υιοθετήσεις το παράπονο των προϊόντων ( της Γιουροβίζιον). Το περιεχόμενο δεν είναι αυτό που μετράει ? Αν είναι έτσι, εδώ έχουμε κάποιον που ασχολείται με ποιοτικά θέματα φιλτράροντας τη νεοταξίτικη προπαγάνδα, όταν δεν την καταγγέλει σε αντίθεση με όλα τα άλλα προγράμματα και ιδίως με τους φακέλους των πρακτόρων, έτσι ??
Με τον Πούτιν ήταν όντως απαράδεκτο το ντοκυμανταίρ, κατευθείαν αμερικανοπρακτόρικο, αλλά δε νομίζω πως αυτό μέτρησε. Διότι είναι τόσοι και τόσο βαθιά άσχετοι και επαγγελματικά ανεπαρκείς που ρίχνουν προπαγανδιστικό σκατό στα δελτία τα κρατικά και κανένας δε δίνει σημασία. Ολα τα προγράμματα βρωμούν Κακομοιριά και πρακτοριλίκι κι ένας που κρατιέται σεμνός-ντάξη με την καταθλιψάρα του συχνά στο λιώμα-χωρίς να ντοπάρεται από τη γυφτογκλαμουριά και πέφτουν πάνω του να τον φάνε αυτοί που θα μπορούσαν να είναι σύντροφοι. Ορθά εκχέζεται κι η Πρέζα που ο ριζοσπαστιμός της συχνά εκδηλώνεται ...νεοταξίτικα. αλλά κι εκεί σηκώνει "γέφυρες". Αφήστε τα κνίτικα καταγγελτικά και συγκεντρωθείτε γιατί στην παιδική χαρά με τις κακομοίρες δουλειά δεν έχει για σκεπτόμενους. Θύμιο τ' ακούς ??
σημ. εχω κι εγώ ράματα για τη γούνα του Στέλιου, πρώτα την απίστευτη αθλιότητα εκείνου που τον προσέλαβε, αλλά τώρα δε λέω κουβέντα....

theodore είπε...

Ψυχραιμία παιδιά.
Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο στην ζωή.
Ούτε ο Κούλογλου είναι τόσο αθώος,ούτε όμως η πρακτική της κρατικής τηλεόρασης ήταν η καλύτερη δυνατή.
Μην ξεχνάτε ότι την κρατική TV την πληρώνουμε όλοι μας,δεν είναι τσιφλίκι οποιουδήποτε.
Κάτω από αυτό το πρίσμα πιστεύω ότι σαφώς η εκπομπή του Κούλογλου δεν ήταν ότι χειρότερο διέθετε το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης ώστε να κοπεί από το πρόγραμμα.
Αρα κάτι άλλο συμβαίνει.
Αυτό λοιπόν πρέπει να μας εξηγήσουν.Ποιός ήταν ο πραγματικός λόγος της αποπομπής Κούλογλου.
Οσο για το ίδιο έχω την εντύπωση ότι δεν θα πάει χαμένος.
Ταλέντο έχει σίγουρα.
Βέβαια το να φτάνουμε σε υπερβολές όπως η επερώτηση ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ,νομίζω δεν τιμά ιδιαιτέρως τους συγκεκριμένους ευρωβουλευτές.
Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κάνουν επερωτήσεις και για την αποπομπή της Δρούζα,του Λάλα και κάθε άλλου.
Αλλωστε ο ίδιος ο Κούλογλου ξέρει καλά ότι το επάγγελμα του είναι αδηφάγο.
Σήμερα είσαι τόπ και αύριο θα βρίσκεσαι στα τάρταρα.
Το τίμημα της δόξας.
Για τις καταγγελίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας όσον αφορά το παρελθόν του,ας περιμενουμε λίγο.
Αν αποδειχθούν αληθινές,τότε θα στιγματιστεί ως κοινός χαφιές της ασφάλειας.
Αλλά μπορεί και να'ναι απλά ράδιο αρβύλα.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, όμως το έχω βαρεθεί το θέμα. Είναι κατάντημα της κοινωνίας μας η διακοπή της συνεργασίας ενός δημοσιογράφου, άσχετα αν τον συμπαθούμε ή όχι, να γίνεται μείζον πολιτικό θέμα.

Lupus

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !

ΕΥΓΕ !


o κοπανος αυτος ειχε την τυχη που του επρεπε, να τον εξωπεταξει ο ρουσσοπουλος ! εκτακτα , επιτελους πηραμε και μια χαρα απο την ΕΡΤ που πληρωνουμε αδρα για να κανουνε την κωλοπροπαγανδα τους κατι κουλογλου και ξουλογλου...

ευχομαι να μην τον ξαναδουμε και να τον ακολουθησουν και αλλοι ..

αιντε να ξεβρωμισουμε σιγα σιγα