Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Σήμερα ο Ευγένιος Σπαθάρης παρουσιάζει: Ο Καραγκιόζης στα καλλιστεία. Τα νέα κατορθώματα του Πανίκα Ψωμιάδη. δείτε το βίντεο.........................


Κι άλλα καραγκιοζιλίκια από τον Νομάρχη Θεσαλλονίκης!

Ο Μπερλουσκόνι του ελληνικού Βορρά, ο ανεκδιήγητος Νομάρχης Πανίκας Ψωμιάδης, μετά το έπος του Ζορρό, (που φυσικά είχε ως αποστολή να σώσει την μεγάλη Φτωχομάνα από αυτούς που την ...επιβουλεύονται βλ εδώ), επανακάμπτει δριμύτερος.


Αυτή την φορά σε ρόλο ...κριτή καλλιστείων!

Στο βίντεο ακούστε τον να κολακεύει για μία ακόμη φορά τον τοπικισμό των φίλων και πολύ αγαπητών συμπατριωτών μας από την Θεσσαλονίκη. Ως ...αμερόληπτος κριτής λέει ότι θα ψηφίσει Θεσσαλονικιά!

Χάιδευε-χάιδευε τα αφτιά των ψηφοφόρων, Πανίκα στο τέλος θα την φτιάξεις την Λίγκα του Βορρά …


Ο πολιτικός πρέπει να μπορεί να διαπαιδαγωγεί κιόλας, δεν είναι μόνο για να κολακεύει εμμονές, απλώς να κάνει έργα και διορισμούς και δημόσιες εμφανίσεις....




(υγ. να μην παρεξηγηθώ από την Β. Ελλάδα κατάγομαι, όμως ειρωνεύομαι νοσηρές νοοτροπίες και όχι ανθρώπους. Η Θεσσαλονίκη είναι μία υπέροχη πόλη)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να μην παρεξηγηθώ είμαι από Β.Ελλάδα και σπούδασα 8 χρόνια Σαλλονίκη η οποία είναι υπέροχη. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως τους βγάζουν αυτούς τους ανθρώπους. Νομάρχης Ψωμιάδης και Δήμαρχος Παπαγεωργόπουλος πρεπει να ειναι το χειρότερο ντουέτο πολιτικής ηγεσίας σε όλη την χώρα. Μετά φταίει η Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι είναι υπέροχοι άνθρωποι οι Θεσσαλονικείς και μία υπέροχη πόλη, από την β. Ελλάδα άλλωστε κατάγομαι, όμως αυτή η εμμονή με το κράτος των αθηνών, δεν μπορεί να συνεχίσει να καλλιεργείται από ορισμένους πολιτικούς, όπως οι δύο που προανέφερες. Γι αυτή την νοοτροπία είναι η ειρωνία και όχι για τους ανθρώπους

Lupus

theodore είπε...

Εμένα ο Πανίκας μου θυμίζει τον μακαρίτη Μουσολίνι.
Το ύφος του,το βλέμμα του,η ομιλία του,είναι πιστά αντίγραφα του Ντούτσε.
Ο Νομάρχης έχει καταφέρει να πλασσάρει το προφίλ του λαϊκού παιδιού,που θα τρέξει σε γάμους,σε κηδείες,σε μνημόσυνα.
Κι η αλήθεια είναι ότι...τρέχει.
Τύφλα να 'χει ο Βέγγος μπροστά του.
Οσο δε,οι αντίπαλοι του κατεβάζουν υποψηφιότητες της πλάκας,ο Παναγιώταρος θα σαρώνει σε μιά πόλη που πλέον έχει συντηρητικοποιηθεί.