Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Αγριεύουν τα πράγματα: 2 νεκροί κατα την διάρκεια έξωσης σε ενοικιαστή!


Για χρέος 3000 ευρώ του έκαναν έξωση. Όμως σκότωσε τον εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη και τον σκότωσαν εν ψυχρώ, η είδηση μας συγκλόνισε.

"Διπλό φονικό στη Νέα Μάκρη το απόγευμα, όταν εκπρόσωπος ιδιοκτήτη κατοικίας πήγε εκεί, για να κάνει έξωση σε ενοικιαστή.
Συνοδευόμενος από δύο δικαστικούς επιμελητές και από δύο αστυνομικούς του τμήματος Νέας Μάκρης, ο εκπρόσωπος έφτασε στις 16.30 στην οδό Ανάφης 3, για να επιδώσουν δικαστική απόφαση έξωσης. Όταν συναντήθηκαν με τον 68χρονο ενοικιαστή, εκείνος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 59χρονο εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη, ρίχνοντάς τον κάτω νεκρό.
Στη συνέχεια καλούσε επίμονα τους δικαστικούς επιμελητές και τους αστυνομικούς να απομακρυνθούν. Τότε, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον ενοικιαστή, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Το δράμα του παραλόγου εκτυλίχθηκε στο σαλόνι του σπιτιού και μπροστά στα μάτια της συζύγου του δράστη. Αιτία για την τραγωδία ήταν μία οφειλή 3.000 ευρώ του ενοικιαστή για μισθώματα της κατοικίας.
."

..
Από την Zoygla.gr"

Αν και δεν γνωρίζουμε το πως και το γιατί ο ενοικιαστής έφτασε στο σημείο να σκοτώσει για να μην του κάνουν έξωση, δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε κάποιες σκέψεις...

Η εργασία, η στέγη, η τροφή, η παιδεία, υπήρξαν κατοχυρωμένα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του πολίτη.

Κατά την δεκαετία που πέρασε τα Δικαιώματα μεταβλήθηκαν σε ΠΡΟΝΟΜΙΑ. Όλο και λιγότεροι πολίτες μπορούν πλέον να έχουν εργασία, στέγη, επαρκή τροφή και ιδίως καλή παιδεία, ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Τώρα μας οδηγούν σε μία νέα φάση, όπου θα ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ αυτά τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ με κάθε ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ, γιατί αυτοί που θα μπορούν να τα κατέχουν θα γίνονται όλο και πιό λίγοι.

Όσοι ατυχείς ή ανίκανοι δεν αρπάξουν ένα κομμάτι από την λιγοστή πίττα θα τους αποβάλλει το σύστημα. Οι περισσότεροι από αυτούς θα φυτοζωούν στις παρυφές της κοινωνικής δραστηριότητας, βυθισμένοι στο ΟΠΙΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ και των ΜΜΕ, της φτώχειας, των επιδομάτων και της κοινωνικής κατάθλιψης...

Η αγριότητα μεταξύ των ανθρώπων θα γνωρίσει πρωτοφανή ένταση. Στην Ελλάδα ο λαός τα θυμάται αυτά από την γερμανική Κατοχή...

Κάποιοι όμως θα φτάνουν στα άκρα προτιμώντας τον θάνατο ή την φυλακή... Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή κλπ Έτσι δεν γίνεται πάντα;

Αυτά τα γνωρίζουν όσοι απεργάζονται αυτό το είδος "κοινωνίας". Και γι αυτό:

Η κοινωνία που έρχεται, θα είναι μεν μία ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, αλλά θα αποφεύγει όσο μπορεί την καταστολή και θα επιβάλλεται δια του ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ. Δηλαδή μέσω Μαζικής Κουλτούρας και ΜΜΕ.

Ας αντιδράσουμε στην κόλαση που έρχεται

πριν είναι αργά...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επι της ουσίας αυτό που λέτε ειναι αληθινό και σωστό.

Επι του θεματος όμως όπως οι ιδιοκτήτες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις, έτσι έχουν και οι ενοικιαστές δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Εχω ακουσει πολλά ευτράπελα και άγρια περιστατικα ανθρώπων που νοικιαζαν και είτε κατέστρεφαν το σπίτι είτε δεν πλήρωναν και όχι μόνο δεν μπορουσαν να τους βγάλουν έξω αλλά απειλουσαν και απο πάνω και έβρισκαν οι ιδιοκτήτες χοντρό μπελά!

Ο αστυνομικός ορθώς πυροβόλησε σε αυτή την φάση και αφου ο δράστης εκτέλεσε εν ψυχρω τον άτυχο άνθρωπο.

spyros1000 είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ....
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί και απορώ πως δε συνέβη τόσα χρόνια διότι επί χρόνια μετά τη μεταπολίτευση υπήρχε μια εχθρότητα προς ιδιοκτήτες που οι περισσότεροι είναι μικροϊδιοκτήτες. Κάποιο οικοπεδάκι πήραν προίκα και με οικονομίες και προσωπική εργασία έχτισαν ένα αυθαίρετο ή μη αυθαίρετο. Στο ένα διαμέρισμα μένουν το άλλο το νοικιάζουν.

Επίσης οι ιδιοκτήτες δεν είναι κοινωνκή πρόνοια. Αν κάποιος είναι φτωχός να πληρώσει το κράτος επιδότηση ενοικίου, να φτιάξει σπίτια και να τα νοικιάζει φτηνά και διάφορα άλλα. Η λογική επειδή είμαι φτωχός κλέβω από τον λίγο πιο πλούσιο και ενίοτε τον σκοτώνω είναι άθλια.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι γενικό, θέμα κατεύθυνσης στην κοινωνική πολιτική. Τι να ζητάς αντιδρώντας, εντός παγκοσμιοποιημένου πλαισίου, ή εκτός ? Εντός, η αναλγησία προβλέπεται, νο φήλινγκς για το αν βγαίνουν πέρα οι πολίτες. Εκτός χρειάζονται άλλες κοινωνικές συμμαχίες στη διακυβέρνηση, αλλά τότε μέχρι που μπορεί να μας ...βομβαρδίσουν οι "σύμμαχοι".
Σε γενικές γραμμές οι έλληνες για χιλιετηρήδες ζήσαμε κοινωνίες με πολυμελή μικρή ιδιοκτησία και ισχυρό έως αυταρχικό κράτος. Εξαρτώμενοι στενά απ' το Κράτος θεωρούμε ότι όλοι είμαστε μέλοι του, γι αυτό ίσως το βλέμμα παραμένει στραμένο στην πολιτική διαπάλη. Τα πραγματικά μεγάλα κεφάλαια όταν δημιουργήθηκαν ήταν σε στενή σχέση με το εξωτερικό και έχουν παρασιτική λειτουργία, ως αφαίμαξη δημόσιου χρήματος απ' το Κράτος με τα έργα και τις προμήθειες. Κάποτε πριν υπάρξει ελληνικό κράτος λειτούργησαν προς όφελος της χώρας στήριξαν την ανεξαρτησία της, έτσι έγινε το 21. Τώρα από καιρό "φτιάχνονται" με έξωθεν παρέμβαση ως πράκτορες μεγάλων δυνάμεων. Πως φτιάχτηκε το βαρδινογιανέϊκο στην Κρήτη, τι εστί Κοκκαλης κοκ.

Διονύσης είπε...

Μπράβο στον αστυνομικό που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Ανώνυμος είπε...

Πέα για τον π.... είσαι !! Μπητ ζωντανό ? Αυτό κατάλαβες ? Το επεισόδιο είναι το δέντρο, η κοινωνική αναλγησία, το κράτος όργανο της Αληταρχίας εναντίον του πολίτη είναι το δάσος.
Το πιστόλι του μπασκίνα είτε το χρησιμοποίησε είτε το έβαλε στο λοκώ του το ένα και τ' αυτό. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε σε αγριανθρωπικές καταστάσεις, ή μήπως όχι ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω έχετε εντύπωση ότι ζούμε σε Δημοκρατία???? Ολιγαρχία έχουμε εδώ και χρόνια που ύφεναι τον ιστό της με το προπέτασμα των εκλογών, ισχυροποιήθηκε ώστε πλέον έχει αποθρασυνθεί. Η νομοθετική εξουσία, ίδια με την ελεκτική και στο παιγνίδι δικούς της κάθε φορα δικαστές. Ξυπνήσαμε εν έτη 2008 και μιλάμε για παγκοσμοιοποίηση, Νέα τάξη πραγμάτων και ότι πάμε σε Ολιγαρχία. Ε λούπους μου η Ολιγαρχία ήδη σου εύχεται καλή παραμονή και άμα σου αρέσει.....

Διονύσης είπε...

Προς τον προτελευταίο ανώνυμο: εσύ δηλαδή κατάλαβες ότι ο εν λόγω πήρε το όπλο λόγω της απελπισίας ή λόγω της μαλακίας που είχε στον εγκέφαλο; Πάντοτε θα υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι που θα κάνουν τέτοιες απονενοημένες πράξεις, είτε η κοινωνία έχει χρήμα είτε όχι.