Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Ψυχολογικός Πόλεμος στην Κρήτη;;;;;



Μέθοδοι που εφαρμόζονται στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και τις έχουν διδαχθεί αξιωματικοί της Αστυνομίας που μετεκπαιδεύονται στις ΗΠΑ, εφαρμόζονται στην Κρήτη;;;

Από εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων σε κατεχόμενες περιοχές είναι εμπνευσμένες οι αστυνομικές επιχειρήσεις στον Μυλοπόταμο και σε άλλες περιοχές της Κρήτης, καταγγέλλουν κάτοικοι.

Είναι άλλο να κάνει η αστυνομία εκτεταμένες έρευνες για όπλα και ναρκωτικά, και άλλο να προσπαθεί να κάμψει το φρόνημα των κατοίκων μίας ολόκληρης περιοχής, χρησιμοποιώντας ως όπλο την ταπείνωση και την αποσταθεροποίηση του αξιακού συστήματος της τοπικής κοινωνίας.

Οι μέθοδοι είναι κλασσικές: ξεγύμνωμα εμπρός στην οικογένεια και στους φίλους, ρίξιμο στο έδαφος και πάτημα στην πλάτη, βρισιές και προσβολές για τον ανδρισμό και την Κρήτη κλπ κλπ κλπ.

Η Κρήτη βράζει. Τα περί «απόσχισης» είναι ανοησίες και οι κρητικοί το γνωρίζουν, όμως με το είδος της καταστολής που εφαρμόζεται,
θα συσπειρώσουν όλον το πληθυσμό στο πλευρό των μαφιόζων.

Να συνεχιστεί η έρευνα, ειδικά σε ότι αφορά πολιτικές ευθύνες και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Γι αυτό που συνέβη στα Ζωνιανά και αλλού δεν φταίνε οι μπαλωθιές ούτε και η περηφάνια των Κρητικών (υπερβολική και εύθραυστη κατά την γνώμη μου). Φταίει ο πακτωλός του μαύρου χρήματος που διαβρώνει συνειδήσεις και δημιουργεί συναινέσεις. (δηλαδή οι μαφιόζοι και όσοι τους καλύπτουν)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήλαδή για να το καταλάβω. Οι κρητικοί δε φταίνε σε τίποτα ε?

Lupus είπε...

Φυσικά και φταίνε, οι χασισέμποροι και οι μαφιόζοι και όχι γενικά οι "Κρητικοί" που λες εσύ

theodore είπε...

Τα ίδια γίνονται και στο Ζεφύρι και στον Δενδροπόταμο.Ολοι τα γνωρίζαμε τόσα χρόνια,αλλά η πολιτεία απούσα.
Το μαύρο χρήμαπου προέρχεται από τα ναρκωτικά,την πορνεία,τον τζόγο,έχουν διαβρώσει τους πάντες.Πολιτικους,αστυνομικούς,δικαστές.
Θα καθαρίσει ποτέ αυτή η σαπίλα?

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Να συνεχιστεί η έρευνα, ειδικά σε ότι αφορά πολιτικές ευθύνες

Αν δεν κάνω λάθος τις έρευνες τις συντονίζει η πολιτική ηγεσία από κοινού με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές το δε γενικό πρόσταγμα το έχει η τηλεόραση.Υπό τις συνθήκες αυτές τι πιθανότητες υπάρχουν για αναζήτηση πραγματικών ευθυνών;

Παροτρύνσεις και εκκλήσεις τέτοιου είδους έχουν από καιρό χάσει το νόημα τους. Το πρόβλημα της χώρας θα λυθεί από μόνο του. Με χρονικό ορίζοντα δεκαετιών.

Grammateas είπε...

Φταλινε και αυτοί που τα κάνανε και αυτοί που ξέραν και δεν μιλούσαν. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ψιλοπράγματα. Οι τύποι ζούσαν και πλούτιζαν με ναρκωτικά. Ζούσαν από το θάνατο. Κανένα ελαφρυντικό. Όπως λένε και οι Γαλάτες "τους έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι"...