Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Από την Αλβανία η επόμενη Καραχασάν;


Ακούγεται ότι η επόμενη Καραχασάν θα προέρχεται από την Αλβανία και θα λέγεται Γκασμέντ Καπλάνι (GAZMEND KAPLLANI). Υπάρχουν ορισμένα αγκάθια όμως και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά αυτή την επιλογή μην κάνει και άλλη γκάφα…


Όπως αποκαλύπτει το blog ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ (http://www.karsilamas.blogspot.com/):

"Και για όσους δεν τον ξέρουν, είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ακτιβιστής, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των μεταναστών. Κρατήστε το όνομα. Η πρόβλεψη μας είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος θα είναι η επόμενη "ανακάλυψη" του προέδρου (σ.σ Γιωργάκη Παπανδρέου). Μάλλον για υποψήφιο ευρωβουλευτή τον κόβουμε. Εν καιρώ θα μάθετε αρκετά για τον "επαγγελματία" μετανάστη από την Αλβανία".

Να προσθέσουμε ότι ο "Επαγγελματίας μετανάστης" στηρίζεται από μία σειρά άλλους "επαγγελματίες", εντός και εκτός Ελλάδας, τους ίδιους που στον Καναδά προετοιμάζουν τον Οδυσσέα Τσενάι για αρχηγό του επερχόμενου αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα. (θυμόσαστε τον «αγανακτισμένο» νεαρό, με την σημαία και τις παρελάσεις;)

Ποίος είναι ο Γ. Καπλάνι

Ο κ. Καπλάνι γεννήθηκε το 1973 στο Λούσνιε της Αλβανίας και βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1991. Αποφοίτησε με επιτυχία από την Φιλοσοφική Αθηνών, όπου έλαβε και διδακτορικό. Είχε δική του εκπομπή στο κρατικό ραδιόφωνο και αρθρογραφεί σε έντυπα κυρίως του οργανισμού Λαμπράκη και αλβανικές εφημερίδες. Έχει εκδώσει βιβλία και ποιητικές συλλογές.
Ο κ. Καπλάνι ανήκει στο κλειστό κλαμπ των φανατικών υποστηρικτών της άποψης ότι η εθνική ομοιογένεια των κρατών, όπως την γνωρίζαμε, πρέπει να πάψει να υπάρχει. Είναι στενά συνδεδεμένος με τον πρώην πολιτικό σύμβουλο της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα κ. Brady Kissling (αυτόν που παραιτήθηκε μετά τον πόλεμο στο Ιράκ). Επίσης είναι οπαδός των απόψεων Φάλμεράγιερ, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν Έλληνες, αλλά απόγονοι Αλβανών και Σλάβων. Ο κ. Καπλάνι καταγγέλει συνεχώς τα ελληνικά ΜΜΕ για «επιχειρήσεις δαιμονοποίησης» της εικόνας του Αλβανού μετανάστη και του Αλβανού γενικότερα", ενώ θεωρεί τους νεοέλληνες ρατσιστές...Όμως ό ίδιος, αισθάνεται τόσο Έλλήνας που δεν χάνει ευκαιρία να αποκαλεί την Ελλάδα «η χώρα μας».

Το αγκάθι

Η δημόσια εικόνα της «περίπτωσης Καπλάνι», ως πρότυπο «διανοούμενου, πολιτικοποιημένου Αλβανού μετανάστη», ήταν σχεδόν ειδυλλιακή. Όμως την άνοιξη του 2003, ξαφνικά κινήθηκε η διαδικασία απέλασής του. Οι πολυάριθμοι φίλοι της περίπτωσης, έπεσαν από τα σύννεφα. Τι είχε συμβεί; Γιατί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό επιστήμονα, μάλιστα την εποχή που η Ελλάδα του Σημίτη προήδρευε της ευρωπαϊκής Ένωσης; Φίλοι του κ. Καπλάνι, (βουλευτές, δημοσιογράφοι κ.ά) τον συμβούλευσαν να διαμαρτυρηθεί. Τα παπαγαλάκια του Σημιτισμού άρχισαν να κελαηδούν περί «ρατσισμού» του κρατικού μηχανισμού και της Αστυνομίας, κ.ά Ο κ. Καπλάνι πετυχαίνει τελικώς να γίνει δεκτός, από τον γ.γ. του υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δ. Ευσταθιάδη, στον οποίον και εκθέτει το πρόβλημά του.
Η έκπληξη όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν, αντί το Υπουργείο να κάνει πίσω, η Αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι του και τον …συλλαμβάνει, (λόγω μίας παλιάς απλήρωτης κλήσης επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα). Σημειώνουμε ότι υπουργός Δημόσιας Τάξης εκείνη την περίοδο ήταν ο Μ. Χρυσοχοίδης. Την τελευταία στιγμή και μετά από κινητοποίηση των συγκροτημάτων Λαμπράκη και Τεγόπουλου, αλλά και παρέμβαση της Αμερικανικής πρεσβείας, με απόφαση του ίδιου του Κ. Σημίτη, η απέλαση του κ. Καπλάνι δεν πραγματοποιήθηκε. Ο ίδιος όμως πήρε το μήνυμα;

Τι είχε συμβεί;

Οι φίλοι της «περίπτωσης Καπλάνι» κίνησαν γη και ουρανό να μάθουν τους λόγους αυτής της συμπεριφοράς, φοβούμενοι ότι υποστηρίζουν τον λάθος άνθρωπο. Άλλωστε το παράδειγμα του Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ, ήταν πρόσφατο. Νόμιζαν ότι υποστήριζαν έναν αριστερό μειονοτικό από την Κομοτηνή, αλλά τους βγήκε Τούρκος εθνικιστής και άνθρωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, που ζητούσε την κεφαλή Οτσαλάν επί πίνακι…

Επισήμως ποτέ δεν μαθεύτηκε ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε αυτή η ιστορία της απέλασης Καπλάνι. Η Ασφάλεια, μίλησε αορίστως περί λίστας με ανθρώπους επικίνδυνους για την «εθνική ασφάλεια», ενώ οι φήμες περί κατασκοπείας και σχέσεων με τον UCK και το οργανωμένο έγκλημα οργίαζαν.

Ο κ. Καπλάνι μέχρι σήμερα εξακολουθεί απερίσπαστος το «επιστημονικό ερευνητικό έργο του» έχοντας θέσει ως στόχο "την πειθαρχημένη σύγκρουση με τις προλήψεις, τις συλλογικές ιδεοληψίες, τα στερεότυπα του αυτοθαυμασμού και της μισαλλοδοξίας προς κάθε εθνο-θρησκευτικό μειονοτικό" (βλ "Ε" 3/5/2003)

Ας προσέξει λοιπόν ο Γιωργάκης τι θα του βγάλει η περίπτωση Καπλάνι, γιατί κάτι μου λέει ότι δεν είναι τόσο απλή.

19 σχόλια:

Stelios Frang είπε...

Απ' όσο ξέρω, ο Γκασμέντ Καπλάνι είναι μια χαρά άνθρωπος. Αν υπάρχουν και κρυφές ιστορίες (που δεν πιστεύω), ας αποκαλυφθούν να ξέρουμε.

Πώς θα είναι όμως υποψήφιος στις ευρωοεκλογές ή άλλες εκλογές, αφού δεν είναι Έλληνας πολίτης; Η κ. Καραχασάν είναι Ελληνίδα και δεν υπήρχε εξ αυτού κώλυμα συμμετοχής της στις νομαρχιακές εκλογές.

Τέλος και χωρίς να έχω οποιαδήποτε κομματική εξάρτηση, θεωρώ την επιλογή της κ. Καραχασάν ως υποψήφιας για τη θέση του Νομάρχη μια λογική επιλογή. Δεν σημαίνει ότι αμαυρώθηκε η επιλογή επειδή δεν κέρδισε τις εκλογές εκείνες.

theodore είπε...

Λογική επιλογή η Καραχασάν.
Γιατί;Επειδή είναι μέλος της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης (η οποία παρεπιπτόντως έχει κριθεί παράνομη από τον Ελληνικό Νόμο)και απειλεί όσους διατείνονται ότι είναι Πομάκοι και όχι Τούρκοι;
Ναί,τώρα που το σκέφτομαι,πολύ λογική επιλογή.
Οσο για την υπηκοότητα του Καπλάνι,μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν θα είναι και τόσο δύσκολο πράγμα να την πάρει,αν δεν την έχει πάρει ήδη.

theodore είπε...

Γράφει συγκεκριμένα μεταξύ άλλων η εφημερίδα:

«… Μάλιστα, παρόλο που οι εκλογές (σ.σ.: οι νομαρχιακές) ανήκουν στο παρελθόν, η κ. Καραχασάν συνεχίζει τις περιοδείες της στα Πομακοχώρια της Ξάνθης και αγωνίζεται να πείσει τους εκεί μουσουλμάνους πως είναι έγκλημα να λένε ότι είναι Πομάκοι και πως πρέπει όλοι τους να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και φυσικά Τούρκοι. Επίσης η κ. Καραχασάν θεωρεί πως όποιος ισχυρίζεται ότι είναι Πομάκος τα έχει αρπάξει από κάποιους… Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες μας η κ. Καραχασάν αναγκάστηκε να παρακολουθήσει σε ιδιωτικό φροντιστήριο μαθήματα τουρκικής γλώσσας για να μπορεί να μιλάει τουρκικά…

Από την εφημερίδα NATPRESH,η φωνή των Πομάκων.

Dark_Maiden είπε...

Όπου και να πιάσεις λερώνεσαι με τη συγκεκριμένη κυρία, την οποία γνωρίζω πολύ καλά.
Μεγάλη συζήτηση..

Ανώνυμος είπε...

Όσο θα ακούτε "ένα βαρύ ζεμπέκικο ταφόπλακα στο πύρινο μονοπάτι του Ηράκλειτου", τέτοιες μαλακίες θα γράφετε. Φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Με μισόλογα και υπονοούμενα δεν γίνεται ενημέρωση. Μου φαίνεται όμως ότι εσείς δεν θέλετε να ενημερώσετε, αλλά να δημιουργήσετε ψυχολογικές προδιαθέσεις. Αυτό είναι πραγματικά απαράδεκτο.

theodore είπε...

Oταν υπάρχει έλλειμα επιχειρημάτων,αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί.
Οσον αφορά εμένα,επιστρέφω τον χαρακτηρισμό "φασίστας" στον ανώνυμο υβριστή.

Ανώνυμος είπε...

Σε ενοχλεί ο Ηράκλειτος, το ζεϊμπέκικο ή κάτι άλλο.

Οι στίχοι πάντως μου φαίνονται δυνατοί και δεν ξέρω ποιανού ποιητή είναι

Άρα ο φασίστας είσαι εσύ που απορριπτεις ένα καλλιτεχνικό έργο με την τσίχλα που έχεις στον πολιτικά ορθό εγκέφαλό σου, ανώνυμε των 2:36

Ανώνυμος είπε...

Εργάζομαι στην ΕΡΑ όπου ο Καπλάνη κάνει εκπομπή κάθε Κυριακή 11.00-1200 μ.μ. (ΝΕΤ 105,8 ΦΜ). Για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Απο απόλυτη αξιόπιστη πηγή έχω την πληροφορία οτι ο μισθός του Καπλάνη είναι 7000 (ΕΠΤΑ) ευρώ το μήνα. Καλά ακούσατε 7000 ευρώ! Λεφτά του ελληνικού λαού. Σας παρακαλώ ερευνήσετε το θέμα

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ! ΚΛΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΕΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ. ΜΕ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! Α.Χ.

Καλύπτει τους δράστες η ΕΛ.ΑΣ.

«Η Αστυνομία ήρθε λίγο μετά την επίθεση κι ενώ ήμασταν ακόμα μέσα στα αίματα. Δεν έκαναν τίποτα άλλο, αλλά μας ρωτούσαν αν έχουμε νόμιμα τα χαρτιά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό, αφού ξέρουν ότι είμαστε όλοι νόμιμοι. Δεν ενδιαφέρθηκαν να πιάσουν αυτούς που μας έκαναν τόσο κακό».
O Φαϊσέλ Μαχμούτ είναι ένα από τα πέντε θύματα της ρατσιστικής επίθεσης από μέλη συμμοριών το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην οδό Πλάτωνος στην περιοχή του Αιγάλεω. Ο ίδιος φέρει σοβαρά χτυπήματα στο σώμα και το πρόσωπο, ενώ ένας από τους συγκατοίκους του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Καταγγέλλει την απροθυμία της Αστυνομίας να βοηθήσει, αφού, όπως λέει, εκτός από το να επιβεβαιώσουν ότι βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα, δεν έχουν προβεί σε καμία άλλη ενέργεια. «Από το μεσημέρι του Σαββάτου έχουν εξαφανιστεί. Παραλίγο να μας σκοτώσουν και η Αστυνομία δεν ασχολήθηκε καθόλου να βρει ποιοι θα το έκαναν. Γιατί;», αναρωτιέται.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, όταν, όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι, νεαροί οπλιμένοι με ρόπαλα, λοστούς, αλυσίδες, καδρόνια, ώς και με μια... ρακέτα του τένις, έσπασαν το παράθυρο του σπιτιού, εισέβαλαν μέσα και έβγαλαν με τη βία τους Πακιστανούς έξω, όπου τους χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα. Οι δράστες είχαν σταθμευμένα σε διάφορα σημεία του οικοδομικού τετραγώνου αυτοκίνητα, ώστε να διαφύγουν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Ανάμεσά τους, ένα λευκό όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας πολύ εύσωμος και γυμνασμένος νεαρός άνδρας- όπως περιγράφεται, φέρεται να ήταν ο αρχηγός της συμμορίας-, καθώς και ένα όχημα μάρκας Μερσεντές και ένα μαύρο Σέατ Ίμπιζα.
Πέταξαν τα όπλα
Αμέσως μετά, οι δράστες πέταξαν τα όπλα σε διπλανή οικοδομή και σκόρπισαν κατά ομάδες προς διάφορες κατευθύνσεις, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρία, ακούστηκε ένας νεαρός να αποκαλεί έναν επικεφαλής με το όνομα «Τάκης». Παρ΄ όλα αυτά, αντίθετα με όσα ισχυρίζονται τα θύματα, οι μάρτυρες αναφέρουν πως σχεδόν αμέσως έφτασαν τέσσερα περιπολικά της Αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.
«Κατέβηκα να δω τι συμβαίνει και εκείνη την ώρα περνούσαν από μπροστά μου. Δεν γνώριζα τι είχε γίνει και από αφέλεια ρώτησα αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα συμμοριών. Ευτυχώς, με αγνόησαν, αλλά όταν κατάλαβα τι ακριβώς είχε συμβεί πάγωσα. Όταν αντίκρυσα το χτυπημένο παιδί πεσμένο μέσα στα αίματα στον δρόμο, ανατρίχιασα», λέει ένας γείτονας.
Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι από τον φόβο πως οι δράστες θα επιστρέψουν. Χαρακτηριστικό είναι πως σε ελάχιστη απόσταση από το σπίτι των θυμάτων, πολλοί δηλώνουν πλήρη άγνοια ή απουσία κατά την ώρα που συνέβη το περιστατικό. Όσοι βρίσκουν το θάρρος να περιγράψουν ανώνυμα τι συνέβη, κάνουν λόγο για ακραία ρατσιστική επίθεση, ενώ υποστηρίζουν πως τα θύματα ουδέποτε ενόχλησαν και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί.
«Από την πρώτη ημέρα που ήρθαν ήταν πολύ ήσυχοι και πάντα με το χαμόγελο. Όταν με συναντούσαν με τις τσάντες από τα ψώνια έτρεχαν να με βοηθήσουν, ενώ καμιά φορά έρχονταν σπίτι και κρατούσαν συντροφιά στην ηλικιωμένη μητέρα μου», λέει στα «ΝΕΑ» η κ. Μαρία, γειτόνισσα των θυμάτων.

Ανώνυμος είπε...

χιλτερόπουλε, είσαι όνομα και πράγμα! Ο Lupus δεν λέει τίποτε το ρατσιστικό, εσύ όμως είσαι ο φασίστας και γιουσουφάκι του σημίτη που πας αυθαίρετα να του κολλήσεις ετικέτα. Λέγε λέγε όλο κάτι μένει έλεγε ο υφιστάμενός σου ο Γκαίμπελς.

Επειδή κάποιος είναι αλλοδαπός (άρα εν δυνάμει θύμα ρατσισμού) είναι υπεράνω κριτικής γενικά σαν άτομο;

Πήγαινε να παπαγαλίσεις κάπου αλλού

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ ανώνυμε, γιατί μου επιτέθηκες; Εγώ μισώ τον Σημίτη, μισώ τους σημίτες, θα ήθελα να τους δω ξανά εκεί, εκεί το ξέρετε που. Έχω πληροφορίες οτι και ο Καπλάνη είναι σημίτης. Αδελφέ μου το ίδιο θέλω με σένα, να συντρίψουμε τους ξένους, ειδικά τους Αλβανούς, ειδικά τον Καπλάνη που είναι Αλβανός, μορφωμένος, ωραίος και πετυχημένος. Είναι ανυπόφορο, ένας Αλβανός να είναι όλα αυτά. Ένας Αλβανός να μας έχει όλους χεσμένους. Πρέπει να υπάρχει υποχθόνιο σχέδιο των νεοταξικών δυνάμεων αδέλφια. Αυτός ο κωλοαλβανός γελοποίησε αρχικά τα παληκάρια της ΚΥΠ. Τόσο που σχεδόν του ζήτησαν συγνώμη. Τα χρειάστηκαν τόσο πολύ τα παληκάρια μας που ενώ στην αρχή ήθελαν να τον εξοντώσουν μετά είπαν οτι τον κηνυγούν γιατί κυκλφορούσε χωρίς κράνος πριν απο 15 χρόνια. Ανυπόφορο!
Διαβάστε εδώ: http://www.iospress.gr/mikro2003/mikro20030503.htm

και εδώ
http://www.iospress.gr/ios2003/ios20030615a.htm

Με λίγα λόγια του έκλασαν τα αρχίδια. Τα αρχίδια ενός βρωμερού Αλμπανό! Το αποκορύφωμα έγραψε βιβλίο στα ελληνικά ο βρωμιάρης και έγινε μπεστ σέλερ. Μα τι κάνει η ΚΥΠ αδέλφια; Βοηθήστε λίγο τη κατάσταση κύριε Lupus, σας ικετεύω! Γιατί δεν φακελώνουν αυτούς που διαβάζουν και αγοράζουν Καπλάνη; Αυτοί πρέπει να είναι πράκτορες των νεοταξικών δυνάμεων, έτσι δεν έιναι; Να τους φακελώσουμε, να τους αφαιρέσουμε την ελληνική ιθαγένεια, όπως συνέβαινε στις καλές παλαίες μέρες. Το έθνος μας εκφυλίζεται, χάνεται, πεθαίνει. Και τώρα αυτό που είπατε, δεν με πιάνει ο ύπνος το βράδυ! Γιατί μου το είπατε κύριε Lupus; Καλά λέει το Ευαγγέλιο μακάριοι αυτοί που δνε γνωρίζουν. Πως είπατε θα γίνει Ευρωβουλευτής; Θέε μου, Παναγία μου, Αδόλφε μου, Μπενίτο μου, Παπαδόπουλέ μου, αυτός ο βρωμερός Αλβανός θα γίνει Ευρωβουλευτής! Θα αυτοκτονήσω! Θα αυτοκτονήσω! Αδέλφια χανόμαστε! Πατρίδα ή θάνατος αδέλφια! Χαιλ!

Ανώνυμος είπε...

Ζηγκ Χαιλ, Χιτλερόπουλε, πολύχρωμο παπαγαλάκι, υποταγμένο γιουσουφάκι του εκσυγχρονισμού και του Σημίτη και Σία.

Όπως οι όμοιοί σου, πουλάς την μάνα, τον πατέρα και τα αδέλφια σου, για μία θεσούλα στο μισθολόγιο του empassy. Για το κορμί σου ούτε κουβέντα. Το έχεις ήδη εκχωρήσει

Από ποιά μυστικά κονδύλια τα πιάνεις τα 600 ευρώ που αξίζεις; του υπεξ ή της πρεσβείας; για να σχεδιοαυνανίζεις τις θέσεις της αυτοκρατορίας;

ποίος μίλησε ρε άθλιε τζουτζέ της πρεσβείας για ρατσισμό; ξέρεις τι είναι ρατσισμός ρε επαγγελματία αντιρατσιστή;

Να σου μάθω λοιπόν: ρατσισμός είναι να κρίνεις έναν άνθρωπο με κριτήριο την καταγωγή του. Είτε τον καταδικάζεις λόγω της καταγωγής είτα τον αθωώνεις λόγω της καταγωγής, ρε ρατσισταρά.


Εσύ είσαι ο φασίστας, για τα στοιχεία που παρέθεσα δεν έχεις να πεις τίποτε; Έμμεσα αθωώνεις κάποιον λόγω της καταγωγής και μόνο;

Από σας καταστράφηκε το ΠΑΣΟΚ αλήτες νεο-ακροδεξιοί

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ μου γιατί αγανάκτεις; Όχι δεν κάνω λάθος, εσύ κάνεις λάθος και μου επιτίθεσαι ενώ είμαστε αδέλφια! Δεν πώς αρχίζει το κείμενο: "Ακούγεται ότι η επόμενη Καραχασάν θα προέρχεται από την Αλβανία". Αμέσως η χώρα προέλευσης, η καταγωγή, μετά Καραχασάν, καταλαβαίνεις τώρα. Μετά τα περί "Επαγγελματίας μετανάστης", και συνωμοσίες με φιλοαλβανούς και ανθέλληνες νεοταξίες, και άλλα και άλλα. Αδελφέ μου τα ξέρεις πως δρούμε εμείς, τι εννοούμε κλπ. Αφού τα ξέρεις, έλα τώρα, σε παρακαλώ, καταλαβαίνεις τώρα γιατί μας ενοχλεί ο Καπλάνη. Και με το δίκαιο μας ενοχλούμαστε αδελφέ μου. Εσύ και εγώ π.χ. τι έχουμε καταφέρει στη ζωή μας; Σκατά! Εγώ γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου νιώθω σκατά και ο κωλοαλβανός μας έχει χεσμένους. Θα μας γίνει και Ευρωβουλευτής. Αδελφέ γιατί πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε ρατσισταί και φασισταί; Εάν εσύ ντρέπεσαι για την ταυτότητά σου εγώ δεν ντρέπομαι. Γι'αυτό λέω τις απόψεις μου καθαρά και ανοιχτά! Με το όνομά τους! Πατρίδα ή θάνατος!ΧΑΙΛ!

theodore είπε...

www.karsilamas.blogspot.com

Οι αποκαλύψεις για τους "επαγγελματίες" μετανάστες μόλις άρχισαν.

Είναι πολλά τα λεφτά....Αρη.

www.karsilamas.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Pou einai telika oi apokalypseis kai ta stixia re paidia? Ego to mono pou vlepo einai to viografiko tou kapllani se copy paste. Tipota pio piasariko den exete? Xestika ego tora gia tis spoudes tou kai ta didaktorika tou (mono gia ayta grafete). Antigrafo tis forologikis tou dilosis exete? Analytiki katastasi trapezikon logariasmon? Tipota? E den ginetai doulia etsi. Pao se alla blog na periplanitho. Eseis eiste poly varetoi. Katheste toses meres kai mas diafimizete ton kyrio Kapllani. Eleos.

Ανώνυμος είπε...

Ο πλεον καλα εκπαιδευμενος επαγγελματιας ''αντιρατσιστης-πολυπολιτισμικος'' προπαγανδιστης και ο πλεον επικινδυνος για την χωρα μας.Δεν ειναι τυχαιο που δουλευει σε ΔΟΛ και ΝΕΤ. Φανταζομαι δε τι υψηλη Ελληνικη [δυστυχως] πολιτικη προστασια διαθετει που ουτε η κρατικη ασφαλεια [αραγες γιατι ασχοληθηκε μαζι του?] καταφερε να κανει κατι.

Ανώνυμος είπε...

Ο πλεον καλα εκπαιδευμενος επαγγελματιας ''αντιρατσιστης-πολυπολιτισμικος'' προπαγανδιστης και ο πλεον επικινδυνος για την χωρα μας.Δεν ειναι τυχαιο που δουλευει σε ΔΟΛ και ΝΕΤ. Φανταζομαι δε τι υψηλη Ελληνικη [δυστυχως] πολιτικη προστασια διαθετει που ουτε η κρατικη ασφαλεια [αραγες γιατι ασχοληθηκε μαζι του?] καταφερε να κανει κατι.