Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Τσίπρας σε ρόλο Ζορό: ο άνθρωπος που μας έσωσε από το κρύο



Θλιβερή η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Αλέξης Τσίπρας ως ο άνθρωπος που θα μας σώσει από το κρύο, αγοράζοντας φθηνό πετρέλαιο από την Βενεζουέλα.

Κατασκεύασμα των ΜΜΕ είναι το «φαινόμενο Τσίπρα» και με αυτά θα πορευτεί ο Αλέξης, ως σταρ της Αριστεράς
Μας δίνει ήδη μία γεύση για το τι σημαίνει γι αυτόν η Πολιτική; Life style, πλατιά χαμόγελα και εντυπωσιακά «κατορθώματα»;

Κάτι ήξερε και το περιοδικό STATUS που βράβευσε τον πουλέν του ΣΥΝ με το βραβείο «πρωτοεμφανιζόμενου άνδρα» της χρονιάς (Ιαν. 2007).

Ευτυχώς κάποια κανάλια το μάζεψαν το πράγμα. Έτσι μάθαμε ότι ο δήμος του Λονδίνου αγοράζει από πέρυσι κατά 30% φθηνότερο πετρέλαιο από την Βενεζουέλα του Τσάβες, ενώ στην Ελλάδα το θέμα το κινεί ο δήμαρχος Καισαριανής.

Και μία απορία: πως ο Αλέξης, δημοτικός Σύμβουλος Αθηνών, διαπραγματεύεται την τιμή του πετρελαίου για τον Δήμο Καισαριανής; Στον Δήμο Αθηναίων κατοικούν μόνο πλούσιοι;
(6 Δεκεμβρίου, 18:6) Εντάξει να μην αδικώ τον Αλέξη, συμβάλλει και αυτός, τώρα που βρίσκεται στην Βενεζουέλα, για να σωθούμε από το κρύο. Όμως το show του Ζορρό δεν μου έκανε καλή εντύπωση)

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ο καθενας κανει οτι μπορει...Ειδα και στο Πασοκ που εχουν μεγαλες και "δυνατες' προσωπικοτητες τι εχουν πετυχει...

theodore είπε...

www.karsilamas.blogspot.com

Οι αποκαλύψεις για τους "επαγγελματίες" μετανάστες μόλις άρχισαν.

Είναι πολλά τα λεφτά....Αρη.

www.karsilamas.blogspot.com

Manoliscus είπε...

Λύκο δεν ξέρω αν έχει πέσει ποτέ στα χέρια σου κάποιο τεύχος Τεντέν, όμως το ποστ σου με ενέπνευσε για ένα τσιπραϊκό σκιτσάκι :)

τους χαιρετισμούς μου!

Ανώνυμος είπε...

Το κεντρικο πολιτικο συνθημα του τσιπρα ειναι να δινεται αυτοματα ελληνικη υπηκοοτητα στα παιδια των λαθρομεταναστων που γεννιουνται εδω [τζαμπα βεβαιως στα μαιευτηρια μας].Ωραιο κολπακι για μην απελαθουν ποτε οι γονεις τους.Με τετοιους 'πολιτικους' δυστυχως θα πορευτουμε στο αδηλο μελλον...