Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Βαριά η μυρουδιά του Άουσβιτς

Eξέπληξε με τον κυνισμό του, το καλοσιδερωμένο μειράκιον, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης προτείνοντας την τεχνική πρόκληση ανικανότητας για τους παιδεραστές. Με ένα ξαφνικό flash back σα να βρεθήκαμε στην Γερμανία του Μεσοπολέμου…

Πιστέψαμε ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ήταν πιο μυαλωμένος, αφού έσπευσε να δηλώσει αντίθετος με την πρόταση του βουλευτή του. Όμως «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» την αμόλησε και αυτός, συγκρίνοντας τον Χαρίλαο Φλωράκη με τους πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου.
Στυφή γεύση από Χούντα και αποφορά από Άουσβιτς, στην ίδια συσκευασία.
Δεν φταίνε οι δύο νοσταλγοί, φταίνε αυτοί που τους ψηφίσανε…

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα εκανε ο κυριος Καρατζαφερης φιλε μου, αν και δεν ειμαι χουντικος (μαλιστα με ειχε συλλαβει κιολας..)ναι , μπραβο του που ζητησε αμηνηστια , στο κατω κατω οι χουντικοι δεν κανανε τοσο κακο οσο οι συμμοριτες της ακροαριστερας που τους 'συγχωρησαμε' ετσι αφελως..ΜΑΥΡΗ ΧΟΥΝΤΑ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ολες οι χουντες ιδιες ειναι , μαλιστα η ΚΟΚΚΙΝΗ υπηρξε και χειροτερη..

το να λενε ψεμματα αυτοι που σημερα ελεγχουν τα μεσα ενημερωσεως δεν σημαινει οτι αλλαζει και η ιστορια... ειναι γνωστος ο βιος και η πολιτεια της αριστερας, που ΠΑΣΧΙΖΕ να αποκοψει (βλεπε αποφασεις ΚΚΕ 4η και 5η ολομελεια για 'απελευθερωση' της 'σκλαβωμενης' ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΡΑΚΗΣ μας..) και προσωπικα πιστευω λιγα τραβηξαν... σε αλλη χωρα θα ειχαν εκτελεστει ΟΛΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

σε είχε συλλάβει η Χούντα φασιστάκο μου;

είσαι κουτοπόνηρος τελικά. μην το παίζεις γκαίμπελς, επειδή νομίζεις ότι είσαι ανώνυμος γιατί θα την βρεις από πίσω.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Να ρωτησω κατι;;;;Το ποσοστο που τους ψηφισε και τους υποστηριζει ειναι τοσοικανο ωστε να τους βαλει και στη Βουλη;;
Αποκτησαμε ξαφνικα τοσους πολλους νοσταλγους αλλων εποχων;;;

Ανώνυμος είπε...

αυτά τα φασιστρόνια που συνεργάζονταν με τους Γερμανούς στην Κατοχή,εκθέτουν την έννοια της πατρίδας. Είναι η άλλη όψη του νομίσματος, η παγκοσμιοποίηση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτούς

Ανώνυμος είπε...

11.52
Από το σχόλιο σου φαίνεται ότι όταν δεν έχεις επιχειρήματα κάνεις πρόβατο αυτό που σου είπαν να κάνεις."θα χρησιμοποιείς λέξεις σοκ...φασίστας...γκεμπελς...διάφοραυποκοριστικά..κρυφές απειλές..."
Εσύ τα έβαλες όλα σε 2 προτάσεις.
Είπαν του τρελλού να χέσει και αυτός ξεκωλόθηκε!

Ανώνυμος είπε...

κρύψου στην τρυπίδα σου γερμανοφασιστάκη. Εδώ είναι Ελλάδα. Σας ξεκολώσαμε στον ΄Β Παγκόσμιο

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι πως και ο Χριστόδουλος είχε προτείνει σαν δεσπότης του Βώλου, να γίνεται λοβοτομή στους αντιρρησίες συνείδησης.

Ανώνυμος είπε...

Αν ηξερα (ημουν νεαρος τοτε) τι θα επακολουθουσε της χουντας , μπορει (λογω αρχων)να μην την υποστηριζα αλλα σιγουρα δεν θα ημουν εναντιον της (ναι ερυθροφασιστα ειμαι αυτος που συνεληφθη..) τοσο πολυ σιχαθηκα την τσογλανια και την φασιστικη αριστεριστικη μεγγενη που μας πιανει ολους απο τον λαιμο σημερα με τα φρικτα της ψεμματα και τον βαθυ σκοταδισμο της.

Αν θελετε λοιπον ακουστε αριστεροι γιοι ερυθροφασιστων συνεργατων του χιτλερ, ψαξτε να βρειτε ΠΟΤΕ (και ποσο..) ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ οι αριστεροι στην Ελλαδα οταν ο ο φασισμος του μουσολινι και ο εθνικοσοσιαλισμος του χιτλερ μας επιτιθεντο.. ΨΑΞΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ να βρειτε τι λεγανε οι γονιοι σας.. με ποιους ητανε συμμαχος η σοβιετικη ενωση ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ οτι ταχα μου 'δεν ηταν δικος τους πολεμος αλλα του μεταξα και του φιλοεγγλεζου βασιληα'... ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΜΑΡΙΑ... και για να τελειωνουμε δειχνοντας την ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ =

ΠΟΙΟΙ ειχαν λυσσαξει να αποχωρισουν την Μακεδονια και την Θρακη μας απο την ΕΛΛΑΔΑ και να την χαρισουν στους σλαβους συντροφους τους με εντολη της Γ διεθνους…. (βλεπε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 6/3/1932 - αποφαση IV ολομελειας ΚΚΕ) και για του λογου το αληθες στην κατωθι ιστοσελιδα =

http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/main.html


βαλτε ημερομηνια 6/3/1932 επιλεξτε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και απολαυστε στην τεταρτη σελιδα / παραγραφο 10 ποιοι
ΔΕΝ ηταν ΠΟΤΕ πατριωτες…


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1949 Η ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΚΕ Ξ Α Ν Α Π Η Ρ Ε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ..

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ που θα μας πειτε για 'αγωνες' εσεις προδοτες και συμμαχοι των φασιστων και των εθνικοσοσιαλιστων...(μεχρι το 1942 το καλοκαιρι φυσικα που ο συνεταιρος σας χιτλερ σας την φορεσε και σας και εισεβαλε στην 'κωλοπατριδα' σας την σοβιετικη ενωση , γιατι αυτην υπηρετουσατε μια ζωη και ποτε την ΕΛΛΑΔΑ μας... ουστ

Ανώνυμος είπε...

ο χριστόδουλος είναι έλληνας και στην χώρα του λέει ότι γουστάρει. εσείς είσαστε γερμανοκολοτρυπιδάκια

Ανώνυμος είπε...

Μη μου πειράξετε τον Καρατζά γιατί θα σας στείλω στους φούρνους ξανά! Είμαι εξειδικευμένος σε ρίμες. Ρε αδελφάκι σε νόμιζα δικό μας. Αν και το ξέρω οτι στην καρδιά σου εδρεύει ένας Καρατζαφέρης αλλά εσύ δεν το ξέρεις. ΤΟν έχεις ντύσει τάχα αριστερό και νομίζεις οτι είναι διαφορετικό (πάλι το ρίμα). Ντρέπεσαι για την αληθινή σου ταυτότητα μου φαίνεται. Διάβασε "Ρεσάλτο" και θα καταλάβεις οτι είσαι δικός μας! Αδελφικούς και αδολφικούς χαιρετισμούς!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 'ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ'κλπ-κλπ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

OSO GIA TOYS PAIDERASTES
KAI LIGA EIPE O PLEYRHS.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΡΕΥΕ ΤΟ 10χρονο ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ; ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΓΕΣ ΝΤΟΥΚΟΥ; ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΥ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ; ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΚΟΒΑ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΔΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ "ΕΞΩ" ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ "ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ" ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΕΛΙΚΑ . Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
e-mail:politisvaris@yahoo.gr
http/skeftomasteellhnika.blogspot.com