Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

«Επέτειος» της ντροπής, πριν από 9 χρόνια ο Σημίτης παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία


Χθες συμπλήρώθηκαν 9 χρόνια από την παράδοση του Οτσαλάν στα χέρια των Τούρκων.

Από την ημέρα που η κυβέρνηση του Σημίτη ντρόπιασε την ιστορία αυτού του τόπου.

Οι Αμερικάνοι ήθελαν τη σύλληψη του Οτσαλάν και εκείνη τον έστειλε στο άντρο των Αμερικανών πρακτόρων. Η Αγκυρα ήθελε τη αιχμαλωσία του Οτσαλάν και ο Οτσαλάν βρέθηκε στις τουρκικές φυλακές.

Η ιστορία και ο λαός του είναι που θα κρίνουν τον Οτσαλάν. Η ιστορία, ο λαός της Ελλάδας και η ανθρωπότητα είναι οι κριτές της κυβέρνησης του κ. Σημίτη.
Η ιστορία και οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν: Ο Οτσαλάν, από τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του Πάγκαλου και των πρακτόρων τους, βρέθηκε στα μπουντρούμια της Τουρκίας.


Καμμία εφημερίδα, κανένα κανάλι, κανένας μας δεν θέλει να θυμάται...

12 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αυτες ηταν μεγαλες στιγμες για τον σοσιαλισμο στην Ελλαδα...

Ανώνυμος είπε...

Ε:Για ποίο λόγο συνέλαβαν τον Οτσαλάν;

Α: Για να μπορούν Ταλαμπανί και Μπαρζανί να ελέγχουν το Βόρειο Ιράκ. Αυτοί οι 2 ουδέποτε είχαν καλές σχέσεις με τον Οτσαλάν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΆ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΘΕΛΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΑΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΣΗΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ? ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΗΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπιάστηκε η Ελλάδα γιατί δεν έκανε τα πάντα να μείνει ελέυθερος ο Οτσαλάν; Τι λέει ρε παλληκάρια; Και ποιός ήταν ο Οτσαλάν, επειδή κάτι γραφικοί τύποι στην Ελλάδα τον κάναν ήρωα πρέπει ένα ολόκληρο έθνος να σέρνεται πίσω του; Εδώ ούτε οι δικοί του δεν τόκαναν αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΑΝΤΕ ΡΑΝΤΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

πρακτορόπουλο της αμερικανικής πρεσβείας μάσα την τσίχλα που έχεις στο κεφάλι και άντε να εισπράξεις το μισθίον σου,

για τον παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

ρέμουν τα κόκαλα των Ελλήνων πρακτόρων που δολοφονήθηκαν στην U.S.A. μόνο ο Λάλας σώθηκε και αυτός μισός.Οι πολιτικοί της Ελλάδας είναι οι προδότες.Δεν αξίζει να χαραμίσει κάποιος την οικογένεια του γιά την ανύπαρκτη Πατρίδα που μόνο στα χαρτιά και στους χάρτες υπάρχει.Οποιος είναι Πατριώτης είναι και βλάκας.

Ανώνυμος είπε...

βρες ένα τουρκαλά μπρε να σε κάνει αυτό που θέλις...

Ανώνυμος είπε...

τσκ τσκ τσκ γεμίσαμε πρακτορόπουλα και νταβραντισμένους Ελληναράδες ... ρε καλά σας κάνουν Μάκηδες Καρατζαφέρηδες και Θέμοι, τέτοιοι που είσαστε... και άντε οι πρώτοι καλά παίρνουν κανα δολλάριο έστω και υποτιμημένο.. οι δεύτεροι που τουτσουρώνονται και φτιάχνονται με το που ακούνε τουρκαλάς και τάχα μου το παίζουν δήθεν άντρες οι ίδιοι;

Ανώνυμος είπε...

εσένα πως σε κάνανε παπαγαλάκι; σε τσακώσανε με Ελληναρά; και σου δείξανε το dvd; εντάξει δεν το λέμε πουθενά

Ανώνυμος είπε...

Χερεις φιλε ποιοι καιγανε και ριμαζανε τον Ελληνισμο της πολης το 1956? τα πατριωτακια του Οτσαλαν...εχει τραβιχει πολλα ο ελληνισμος απο τους κουρδους...κανε μωκο λοιπον αν δεν χερεις.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αλλος θα μπορουσε να γραπσει για το μεγαλειο του Σοσιαλισμου? Μονο το PRΕΖΑΤV καμαρωστε τα παπαγαλακια...