Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Αρνείται ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης τα περί εκβιασμών μέσω του Press-gr, δείτε το βίντεο

Αρνείται τα περί εκβιασμών μέσω του Press-gr ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης από τον ΑΝΤ1 .
Παραδέχεται ότι έχει γράψει στο press-gr(όπως και σε άλλα blog), ενώ οργισμένος καταγγέλει την συμπεριφορά των αστυνομικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έγινε κατάσχεση του σκληρού δίσκου ή άλλων στοιχείων που να στοιχειοθετούν εκβιασμούς, από το σπίτι του κ. Καψαμπέλη όπως γράφτηκε σε ορισμένες εφημερίδες. Ωστόσο, από το blog troktiko.blogspot.com, μαθαίνουμε ότι έγινε κατάσχεση υλικού από το γραφείο και όχι από το σπίτι.

δείτε το βίντεο


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ET 1 ωρα 11.43 μμ Κυριακή

Ό Καψαμπέλης δήλωσε bloger αλλά όχι εκβιαστής και ότι έχει επισημο έγγραφο απο τον εισαγγελέα ότι δνε βρέθηκε οτιδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο στην έρευνα του σπιτιου του.

Ο Παπαγιάννης δήλωσε ότι περι συληψεων και τέτοια ειναι μπουρδες και προσπάθεια εκφοβισμού.

Το ρεπορταζ ανέφερε ότι θα κληθουν στον ανακριτή και άλλοι δημοσιογράφοι που τροφοδοτούσαν με ειδήσεις.

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνει ο Καψαμπέλης αγωγή στον Θέμο, θα του πάρει εκτιμώ 70-100 χιλιάδες ευρώ, με αυτά που έγραψε στην εφημερίδα, περί κατασχέσεων κτλ. Εγώ αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσε να βρει η Αστυνομία στο σπίτι ή στο γραφείο; Αυτό το κείμενο που γράφω τώρα εδώ απ' το μυαλό μου, θα το βρει σπίτι μου ή στο γραφείο μου η Αστυνομία;

Μάλλον, αυτοί που τα λένε αυτά και που μεθοδεύουν τέτοιες έρευνες, δεν ξέρουν πώς λειτουργεί ένα blog και φυσικά ξεφτιλίζονται, προσωπικώς και υπηρεσιακώς. Να πάρει δε η Αστυνομία logfiles από την Αμερική, θα είναι το γεγονός της χρονιάς.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ρε παιδια...τι το παλευουμε;;;Την πραγματικη αληθεια δεν θα την μαθουμε ποτε...
Την μοναδικη αληθεια που θα μαθουμε...ειναι αυτη που θελουν να μαθουμε...
Αυτο μπορουμε να το κατανοησουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

όχι πρέζα δεν το κατανοώ, πάντα μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Να σου πω τί έχω καταλάβει μέχρι στιγμής "κάποιοι έτριξαν τα δόντια σε κάποιους"
Lupus

Διονύσης είπε...

Τα τσιράκια του συστήματος, της διαπλοκής, της διαφθοράς, της κομματοκρατίας, των τσιφλικιών και της τηλεοπτικής δημοκρατίας, δηλαδή τα συμβατικά ΜΜΕ νοιώθουν την καυτή ανάσα των blogs στον σβέρκο τους...

http://pea-kyanea.blogspot.com/