Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Και νέα ονόματα για το σκάνδαλο Siemens


Και το blog ApoMesa.Info αναφέρει ονόματα πολιτικών που πιθανότατα θα ακούσουμε σχετικά με το σκάνδαλο Siemens.

"Ερμηνεύοντας" σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το ApoMesa.Info, θεωρεί ότι"φωτογραφίζει" τους Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Γιάννο Παπαντωνίου, Βαγγέλη Μαλέσιο (υφυπουργός Δημ. Τάξης), Ευάγγελο Βενιζέλο και (;) Βύρωνα Πολύδωρα που παρέλαβε το "αμαρτωλό" C4i 2,5 χρόνια μετά το πέρας της Ολυμπιάδας, τη στιγμή που ο Γιώργος Βουλγαράκης μετά την κακή του λειτουργία το 2004, αποφάσισε την μη παραλαβή του". Επίσης υπαινιγμοί γίνονται για τον Α. Παπαληγούρα, ο οποίος ως υπουργός Δικαιοσύνης καθυστέρησε να συνεργστεί με τις γερμανικές αρχές.


Δυσάρεστα όλα αυτά, δυστηχώς όμως και αναμενόμενα. Αυτό που μας κινεί περισσότερο την περιέργεια είναι οι πληροφορίες για δωροληψία από μικρότερα κόμματα. Και επειδή αποκλείεται να εννοείται το ΚΚΕ, απομένει μόνον ο ΣΥΝ.


Δείτε:

το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ εδώ

η εμπομπή Νέοι Φάκελλοι εδώ


4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και εγω σου λεω οτι μιζες πηραν και ο Κ.Καραμανλης αλλα και ο Γ.Παπανδρεου...
Αλλα κατι τετοιο δεν θα βγει ποτε προς τα εξω...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν είδες (video στις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια) τον Βουλγαράκη με δίπλα τον αρχηγό της ΕΛΜΠΑ (ΕΛληνικη ΜΠΑτσαρία) Νασιάκο να λέει, ότι το σύστημα είναι σε πλήρη λειτουργία?

Δεν ξέρω ποιοί υπουργοί τα πήραν, σίγουρα όμως τα πήραν "Υπηρεσιακοί Παράγοντες", αξιωματικοί του στρατού, της μπατσαρίας και τη λοιπή χλέμπα μεγαλουπαλλήλων, που έρχονταν σε επαφή και σε "meetings" με τους Χριστοφοράκους και τους Μαυρίδηδες ετοιμάζοντας τις προδιαγραφές και τα κείμενα για τα κοντράκτα.

Φυσικά να μην ξεχάσουμε και τον φυτευτό αρχικατάσκοπο της ΣΤΑΖΙ, που άρμεγε από τα συμβόλαια με τον ΟΤΕ για 25 γρόνια

Manoliscus είπε...

Μα γιατί να προδικάζουμε τον αποκλεισμό του ΚΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

γιατί στους "παροικούντες" είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ δεν εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις (αυτό ισχύει μέχρι αποδείξεων του εναντίου βέβαια)

Lupus