Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Τα ΜΑΤ συνεργάστηκαν με την Χρυσή Αυγή εναντίον των Αναρχικών στα σημερινά επεισόδια! Δείτε το βίντεο


Όταν το Κράτος δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει το Παρακράτος, προφανώς ανέχεται την συνδρομή του …Παρακράτους.

Απολαύστε λοιπόν τα ΜΑΤ με την βοήθεια του Ακροδεξιού παρακράτους της Χρυσής Αυγής, να μάχονται το …άλλο παρακράτος της Ακροαριστεράς και των Αναρχικών, στους δρόμους της Αθήνας.

Και μία ερώτηση: επιτρέπεται άραγε η Αστυνομία να δέχεται την συνεργασία πολιτών που εμφανώς παρανομούν (με ρόπαλα, πέτρες κλπ), για να καταστείλει άλλους πολίτες που επίσης παρανομούν (με ρόπαλα, πέτρες κλπ). Μάλλον θα το προβλέπει ο κανονισμός της Αστυνομίας...


Θα ήθελα να ήξερα ποίος ηλίθιος επέτρεψε δύο συγκεντρώσεις την ίδια μέρα στο ίδιο σημείο…

Η κυβέρνηση πάντως δεν ευνοείται από την εικόνα Χάους και Καταστροφής που βλέπουμε παντού πια γύρω μας… Ή μήπως την βολεύει η αλλαγή της ατζέντας; Γρίφος...

Δείτε το βίντεο! Ροπαλοφόροι με κράνη βγαίνουν από τις γραμμές των ΜΑΤ και συγκρούονται με τους Αναρχικούς. Αμέσως μετά επιστρέφουν και καλύπτονται μέσα στις γραμμές των ΜΑΤ.

ΥΓ 8.49μμ Πάντως κάποιοι είχαν επισημάνει από χθες για το ασύμβατο των δύο συγκεντρώσεων εδώ




7 σχόλια:

theodore είπε...

Εγώ πάντως έχω δεί παρακρατικούς και παλιότερα να "υποβοηθούν" την αστυνομία στο έργο της.
Προσωπική μου άποψη ότι η αστυνομία όταν θέλει,μπορεί να δράσει αποτρεπτικά.
Οταν αυτό δεν συμβαίνει,πάντα υπάρχει λόγος.
Και μαλιστα...σοβαρός.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξερω (και δεν οφειλω καμμια χαρη σε καμμια παρατξη) οτι οι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (που τα αριστεροκαναλα βαπτιζουν 'αντιεξουσιαστες' και οχι οπως πρεπει με το ονομα τους ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ με ροπαλα τσεκουρια, σιδερογροθιες , λοστους (δηλαδη ολο το ιδεολογικο τραμπουκικο οπλοστασιο της αριστερας) και καψανε και ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΣΗΜΑΙΕΣ, να ειστε ΒΕΒΑΙΟΙ οτι εκατομμυρια ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους πλακωνανε μαζι με τα ματ αν ηταν εκει..

Φτανει ο ερυθρος φασισμος και η νεοταξιτικη γκαιμπελικη επιθεση στην χωρα μας.

Μεχρι ποτε τα εγκληματικα φασιστικα ερυθρα κτηνη θα αιματοκυλουνε την Αθηνα μας ?

Μεχρις εδω.

Αντισταθειτε στα ξενοκινητα και αδρα πληρωμενα με βρωμικο χρημα ακροαριστερα κτηνη.

Ανώνυμος είπε...

εχω οικογενοια ειμαι 30 ετων και δουλευω απο το πρωι ως το βραδυ για να τα φερω βολτα.και δεν δεχομαι απο κανεναν να μου καψη το αμαξι η το σπιτι απο αναρχικοι μολοτοφ μακαρι να ημουνα και εγω εκει να ανοιγα κανενα αναρχικο κεφαλι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΣΩΣΤΑ.
ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ (ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ.... ΑΚΟΜΑ) ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΖΩΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΌΡΙΟ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΒΡΑΧΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ !
ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΙΚΕΙΟ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΑΝ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΟΛΕΚΤΙΒΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΣ, ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΝ .

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !
ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΟ .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑΧΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ.
ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΕΡΓΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΧΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ .

ΩΣ ΕΔΩ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε ζωα, αφου κανετε μπαμ απο χιλιομετρο, τουλαχιστον υπογραψτε ως φασιστες, τι οικογενειαρχες και βλακειες. ελεος...

κι εσυ που εχεις το μπλογκ, πολλα κιλα μαλακας εισαι και του λογου σου, μαθε πρωτα να ξεχωριζεις τι σκατα σημαινει παρακρατικος, και μετα γραφε τις πιπες σου

χαιρετε

Ανώνυμος είπε...

για τον εξυπνάκια υβριστή, παραπάνω,

Επί τριάντα τόσα χρόνια, με τρομερά επεισόδια, δεν σε έχει προβληματίσει γιατί ποτέ καμμία κυβέρνηση ή αντιπολίτευση δεν έχει στα σοβαρά επιχειρήσει να τα σταματήσει;

μπορεί να πιστεύεις ότι εσύ αποφασίζεις πότε θα ξεκινήσεις το μπάχαλο πίνοντας μπύρες στον Τούρκο ή στον Ρούσο, όμως κάποιοι άλλοι έχουν εξασφαλίσει το πλαίσιο για να μπορείς εσύ να αποφασίζεις αν και πότε θα γίνουν επισόδεια.

από τις χιλιάδες ακτιβιστών μπαχαλάκιδων που έχουν περάσει από αυτόν τον χώρο μετά την μεταπολίτευση ΠΟΣΟΙ έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί σε αποτρεπτικές για τους άλλους ποινές;

Εγώ δεν λέω ότι εσύ ο απλός φαντάρος είσαι βαλτός, κάποιοι όμως θέλουν να υπάρχεις. Αυτό δεν συνιστά παρακράτος;

όλες αυτές οι ΜΚΟ που κινούνται στον χώρο σου και νομίζεις ότι σε στηρίζουν στα δικαστήρια, ξέρεις από που κρατάει η σκούφια τους και γιατί σε υποστηρίζουν, ενώ παράλληλα τσιμπάνε και κονδύλια από το ΥΠΕΞ και την ΕΕ;

Και μην εμπιστεύεσαι και πολύ την "ηγεσία" σου. Με το ένα πόδι στις φυλακές για ληστείες και το άλλο στα μπάχαλα, πολλά μπορεί να παίζουν

μην προσβάλλεις λοιπόν τον κοινό νου με τις αηδίες σου

βετεράνος του "Χώρου"

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
το πιο αναρχικο βιβλιο ολων των εποχων απο ολες τις αποψεις που απαγορευθηκε η κυκλοφορια του στην ελλαδα