Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Ολοσέλιδο στο Πρώτο Θέμα η απίθανη ιστορία ...σεξ, βίας και κατασκοπίας που αποκάλυψε το Lupus! Όμως δεν πρέπει κύριοι να αναφέρετε τις πηγές σας;


Ολοσέλιδο ...αφιέρωμα στην τρομερή ιστορία που είχε αποκαλύψει το Lupus πριν λίγες εβδομάδες, για τον Ιό, τους Χρυσαυγίτες, το Ρεσάλτο, το τουκιθεμπλόμ, τον Αμπού Νικόλα αλ Γιουνάνι, την ισραηλινή αντιτρομοκρατία και τον Αχμαντινετζάντ, έκανε το Πρώτο Θέμα, στο φύλλο της περασμένης Κυριακής (20-4-08).
Ωστόσο η πρώτη κυριακάτικη εφημερίδα της χώρας, απαξίωσε να αναφέρει τις πηγές του ανώνυμου δημοσιεύματος της, δηλαδή το Lupus εδώ και εδώ
--
Και να φανταστείτε σε αρκετά σημεία είναι κατά λέξη αντιγραφή, τόσο πολύ που αποτυπώνονται ακόμη και τα λάθη μας σε κάποιο όνομα...
--
Ο tempora o mores! Τι να κάνουμε; Πάντως μπορεί να επανορθώσει το Πρώτο Θέμα...
--
Ωστόσο πιό εντυπωσιακή είναι η αντίδραση του Ιού της Ελευθεροτυπίας, στο δημοσίευμα: μιλάει για ασυναρτησίες που κυκλοφορούν σε "ακροδεξιά μπλογκ, για αποφορά μυστικών υπηρεσιών και άλλες ανοησίες εδώ
--
"**Από κοντά και το φρεσκοπουλημένο «Πρώτο Θέμα», το οποίο συνεχίζει να συνδυάζει το λαϊκό λάιφ στάιλ με στρατευμένα ακροδεξιά «ρεπορτάζ» που φέρουν τη βαριά αποφορά του βαθέος κράτους και των υπηρεσιών του. Αφιέρωσε λοιπόν μια ολόκληρη σελίδα για να φιλοξενήσει σε (ανυπόγραφο βέβαια) «άρθρο» κάθε λογής ασυναρτησία που κυκλοφορεί στα ακροδεξιά μπλογκ και στη φαντασία κάθε πικραμένου εναντίον του «Ιού»".
--
Για σένα όμως βοά η ελληνική κοινωνία,
Ιέ της Ελευθεροτυπίας, και όχι για τα "ακροδεξιά" blog που αναφέρεις, υπαινισσόμενος το Lupus... Ας μην συνεχίσουμε καλύτερα...
---
ΥΓ Πάντως μιά και έθεσες το θέμα, μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε το θέμα που είχαμε εγκαταλείψει. Δηλαδή ποίος σου έδωσε τα στοιχεία για την συνεργασία Χρυσαυγιτών και αστυνομικών και όλη την συνέχεια της ιστορίας, την οποία γνωρίζουμε...

11 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μιλάω εκ πείρας. Κατά τους συντελεστές του "ιού" όποιος διαφωνεί με τις συχνότατα αντεθνικές θέσεις τους, είναι ακροδεξιός, φασίστας και άλλα τέτοια δημοκρατικά.
Καλή Ανάσταση

Ανώνυμος είπε...

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2310

Χρήστες καταγγέλουν οτι μπλόγκερς ΄΄περίεργων΄΄ ιδεών και αντιλήψεων, απειλουν με...την Μοσαντ (;)!

ΠΑΛΙ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία απόδειξη ότι οι αρθρογράφοι των κωλοφυλλάδων είναι κωλοπαιδάκια που με copy paste βγάζουν το μισθό τους.

Ανώνυμος είπε...

βρε λούπους τώρα μαθαίνεις τον Ιό; όχι βοά η κοινωνία, αλλά ο κόσμος τόχει τούμπανο, λέει η παροιμία

θα σε πούνε ακροδεξιό για να μην απογοητευθούν οι πιστοί τους. τα τυπάκια έχουν γίνει οι γκουρού της ροζ αριστεράς
φτυσε τους

Ανώνυμος είπε...

Δε λέει για σένα ρε ο Ιός. Μη τρελαίνεσαι. Εσύ δεν είσαι ακροδεξιό μπλογκ. Το πρόβλημα είναι μόνο ότι υιοθετείς τις ακροδεξιές μαλακίες για σιωνιστικά σχέδια και παπαριές που γράφουν οι κάθε λογής ακροδεξιούκλες και έτσι χάνεις τη σοβαρότητα σου. Καλά για το πρώτο θεμα δεν το συζητώ. Πήγε και έβαλε τις γελοίες μαλακίες που γράφονται από τον κάθε βλάκα στα μπλογκς.

SPY είπε...

κ. Λούπε, χάριν της δεοντολογίας στην ενημέρωση, έπρεπε να βάλετε ολόκληρο το άρθρο του Πρώτου Θέματος και όχι μόνο ένα κομμάτι που δίνει την ψευδαίσθηση ότι όλη εκείνη η συνωμοσιολογία είχε κάποια λογική υπόσταση.

Στο τέλος του άρθρου αναφέρεται η δήλωση του Πάνγκα που εμμέσως πλην σαφώς εκμηδενίζει όλα εκείνα τα σαχλά σενάρια για τα οποία σας είχαμε σατιρίσει τότε εδώ

Χάριν της σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης, σας παραθέτω ολόκληρο το άρθρο του Πρώτου Θέματος ΕΔΩ


Απορώ γιατί εμμένετε τόσο στα φανταστικά σενάρια..
Η ορθολογική σκέψη είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από την παραπληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα σενάριο δεν υπήρξε Ζούγκλα, ούτε παραπληροφόρηση. Μας αδικείς. Πες μου ένα ψευδές στοιχείο από το τότε κείμενό μου αν μπορείς. Και ο αδίστακτος τουκιθεμπλομ από ιστοσελίδα αντιτρομοκρατίας πήρε την φωτογραφία και όχι από τους διοργανωτές. Αυτός έφτιαξε πρώτος το περίεργο κλίμα για τον αλ Γιουνάνι.

Απλή ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ (και φωτογραφίες του 007 για πλάκα)κάναμε. Κανένα σενάριο. Η ίδια η διαδρομή των γεγονότων έπλεκε την δική της αισθητική, που τι να κάνουμε, φαινόταν σαν μυθιστόρημα του Ζεράρ ντε Βιλιέ!!!

Όσο για το κείμενο δεν μπήκε ολόκληρο για τεχνικούς λόγους θα προσπαθήσω να το βάλω


Καλή Ανάσταση
Lupus

SPY είπε...

Μα βρε Λούπε, ακόμα και εμάς μας έμπλεξες σε συνωμοτικό σχέδιο επίθεσης κατά του Ρεσάλτο επειδή ανεβάσαμε ένα βίντεο που δείχνει των Άδωνι να το διαφημίζει.
Κι αυτός ο τουκιθεμπλόμ, μετατράπηκε σε σιωνιστή πράκτορα επειδή βρήκε στο google τον Πάνγκα στο συνέδριο..
Και για το σάιτ "μυστικών υπηρεσιών" μου είχε τη φώτο του, ακόμα και ο ίδιος ο Πάνγκας λέει τα εξής: http://i100.photobucket.com/albums/m15/Just_Bond/Jungle-Report/AHTTHTOI/Pangas22.jpg

Τέσπα..
Καλή Ανάσταση και καλή ξεκούραση

τουκιθεμπλομ είπε...

ο αδίστακτος τουκιθεμπλομ από ιστοσελίδα αντιτρομοκρατίας πήρε την φωτογραφία και όχι από τους διοργανωτές. Αυτός έφτιαξε πρώτος το περίεργο κλίμα για τον αλ Γιουνάνι.
Προσέξατε τη φωτό που παρέθεσα, εγώ ο... αδίστακτος; Το γνωρίζετε ότι το συνέδριο καλύφθηκε ειδησεογραφικά -πράγμα που άλλωστε δήλωσε ο ίδιος ο Πάγκας; Απορώ που ακόμα σας απασχολεί μία φωτογραφία κι όχι οι δηλώσεις του Πάγκα κατά του Ολοκαυτώματος, υπέρ της τρομοκρατίας κατά Εβραίων αμάχων και υπέρ της διάλυσης του κράτους του Ισραήλ. Αντί να πάρετε θέση για τον πρώην σύντροφό σας, αρχίσατε να πλάθετε φανταστικές ιστορίες για συνωμοσίες διεθνών μυστικών υπηρεσιών κατά του Ρεσάλτου (έλεος, μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας, είναι ζήτημα να πουλάτε 1000 τεύχη!) και με κατηγορούσατε για "παπαγαλάκι" της Νέας Τάξης τη στιγμή που 15 μπλογκ έχετε "παπαγαλίσει" το συκοφαντικό κείμενο εναντίον μου.
Από όλην την ανάρτηση που έκαμα παρέθεσα κείμενα του Πάγκα από το φόρουμ του Ρεσάλτου και μία φωτό από εκείνο το ισραηλινό site. Εσείς παρακάμψατε τα links προς το φόρουμ του Ρεσάλτου και επιλεκτικά προβάλατε το link προς το ισραηλινό site για να σας "δέσει" η συνταγή της συνωμοσίας των ξένων μυστικών υπηρεσιών! Κακομοίρηδες, αυτό που σας εκθέτει δεν είναι η φωτό του Πάγκα από το αντισημιτικό συνέδριο του Αχμαντινετζάντ, αλλά τα αντισημιτικά κείμενα μίσους που έχετε ανεβάσει στο φόρουμ του Ρεσάλτου. Μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας και τώρα ζητάτε τα ρέστα.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτά τα λέτε σοβαρά. Ο ίδιος ο Πάγκας βγήκε και είπε ότι οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες επεδίωξαν να προβάλουν το συνέδριο! Δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη δημοσίευση της φωτογραφίας του και δεν αρνήθηκε τίποτα. Με κατηγορείτε (βλακωδώς) ότι έφτιαξα "περίεργο κλίμα" μόνο και μόνο επειδή παρέθεσα τις απόψεις του ίδιου του Γιουνάνι τις οποίες δεν αποποιείται και για τις οποίες σωπαίνετε αμήχανοι.
Αν είναι "κατασκευή" κατά τη γνώμη σας, τότε χάνω το χρόνο μου άδικα.
Ο ..."αδίστακτος τουκιθεμπλόμ" σας χαιρετά και ...μην τα ξαναβάλετε μαζί μου γιατί θα βάλω τους ισραηλινούς εργοδότες μου να σας απαγάγουν και να σας πουλήσουν ως ερωτικές σκλάβες σε κιμπούτς (πριν βέβαια σας στείλουν στην έρημο Νεγκέβ να σακουλιάζετε άμμο για γάτες).

Ανώνυμος είπε...

Τα παπαγαλάκια και τα πρακτοράκια του σιωνισμού ακολουθούν την ακόλουθη συνταγή: Κάθε αγώνα και κριτική εναντίον του ιμπεριαλιστικού Ισραήλ τα ταυτίζουν με τον αντισημιτισμό και την τρομοκρατία.
Με αυτή την ταχυδακτυλουργική, προβοκατόρικη μέθοδο δεν αθωώνουν απλώς τα εγκλήματα και την τρομοκρατία του κράτους του Ισραήλ, αλλά αναποδογυρίζουν κυριολεκτικά τα πράγματα: «εγκληματίες» και «τρομοκράτες» είναι όλοι αυτοί που καταγγέλλουν τον ιμπεριαλισμό και τα εγκλήματα του Ισραήλ. Έτσι και το ΡΕΣΑΛΤΟ γίνεται αντισημιτικό!!!
Αυτά τα ολίγα για τους προβοκάτορες του σιωνισμού που επιχειρούν με ψεύδη, κακοήθειες και δικολαβίες αγοραίου δικηγόρου να βγάλουν λάδι την ισραηλινή τρομοκρατία και να προσάψουν στους αγωνιστές τη στάμπα του αντισημίτη.
Διάλογος με τέτοια προβοκατόρικα πλασμόδια δεν γίνεται. Μόνο φτύσιμο…
Υ.Γ. Θα θέλανε πολύ το ΡΕΣΑΛΤΟ να μην πουλάει ούτε χίλια αντίτυπα. Μόνο που υπερβαίνει τα 3.000, που σημαίνει ότι διαβάζεται πάνω από 15.000…

Ανώνυμος είπε...

"Από όλην την ανάρτηση που έκαμα παρέθεσα κείμενα του"

Ρε τουκιθεμπλομ, μήπως είσαι ο Μητσοτάκης;