Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Νοριέγκα-Γρούζμαν-Οτσαλάν-Μιλόσεβιτς-Σαντάμ και τώρα Κάρατζιτς. Η μακάβρια πομπή των προδομένων ηγετών στον Ρωμαϊκό Θρίαμβο της Παγκόσμιας Συμμορίας..

---Τον Δεκέμβρη του 1989, 10.000 Αμερικανοί στρατιώτες αποβιβάζονται στον Παναμά ανατρέπουν το καθεστώς και συλλαμβάνουν τον -επί δεκαετίες πράκτορα της CIA- δικτάτορα και Πρόεδρο του Παναμά Μανουέλ Νοριέγκα, ο οποίος βρίσκεται μέχρι σήμερα σε αμερικανικές φυλακές.

Αναλυτές εκτιμούν ότι σε αυτή τη στρατιωτική επέμβαση στην κεντρική Αμερική, ο Πρόεδρος Μπους ο πρεσβύτερος "έγραψε" το εγχειρίδιο που θα οδηγούσε τον γιο του Τζωρτζ Μπους στον πόλεμο κατά του Σαντάμ Χουσείν. Και στις δύο επεμβάσεις οι ΗΠΑ ακολουθούν την ίδια τακτική: εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις μήνες πριν, κλιμάκωση της έντασης και «δαιμονοποίηση» του αντίπαλου μέσω προπαγάνδας από τα ΜΜΕ

---Στις 12 Σεπτεμβίου 1992, μια ειδική μυστική αστυνομική μονάδα του Περού υπό τις οδηγίες και με την συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, συλλαμβάνει στη Λίμα τον Αμπιμαέλ Γκουζμάν, ηγέτη της αντάρτικης Μαοϊστικής οργάνωσης Φωτεινό Μονοπάτι (Sendero Luminoso).
Η σύλληψη και η διαπόμπευσή του και η «αποκήρυξη» της επανάστασης από τον ίδιο, αποδείχτηκε καθοριστικής σημασίας στον πόλεμο που είχε κηρύξει το Φωτεινό Μονοπάτι από το 1980. Η οργάνωση ουσιαστικά διαλύθηκε και η περίπτωσή του απετέλεσε «μοντέλο» διασυρμού ηγέτη, αφού χρησιμοποιήθηκε και στις υπόλοιπες γνωστές περιπτώσεις.
...

---Το 1999, με την συνδρομή της κυβέρνησης Σημίτη, απάγεται από την ελληνική πρεσβεία στο Ναϊρόμπι της Κένυα ο ηγέτης των Κούρδων της Τουρκίας Α. Οτσαλάν. Η επικοινωνιακή συνταγή είναι η ίδια. Ταπεινωτικές φωτογραφίες, εγκλεισμός σε κλουβί, «αποκήρυξη» της επανάστασης, "προδοσία συντρόφων" κλπ κλπ




...
---Στις 11 Μαρτίου 2003 ο ηγέτης των Σέρβων Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς πεθαίνει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην φυλακή κατά την διάρκεια της «δίκης» του από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ενώ δικαζόταν για «εγκλήματα πολέμου».

Είχε προηγηθεί απαγωγή, διεθνής προπαγανδιστική εκστρατεία και διασυρμός του Σέρβου ηγέτη, ενώ λίγο πριν πεθάνει με τα επιχειρήματά του ο ίδιος είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο κατηγορητήριο.
..



---Με την ίδια λογική, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2007 η ανθρωπότητα ανατριχιάζει όταν εκτελείται δι απαγχονισμού ο ηγέτης του Ιράκ Σαντάμ Χουσείν. Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου. το μήνυμα ήταν σαφές...

Είχε προηγηθεί η γνωστή διεθνής προπαγάνδα…




..
Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι: δεν βάζουμε τα πρόσωπα που αναφέραμε στην ίδια μοίρα, από πολιτικής, ηθικής, ιστορικής και …επαναστατικής άποψης.

Το λέμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ! Καμία πολιτική σχέση ο πρώην πράκτορας Νοριέγκα με τον Οτσαλάν, ή ο Γκρούζμαν με τον Μιλόσεβιτς και τον Σαντάμ ή τον Κάρατζιτς. Όλοι τους όμως, θεωρούνταν "αντίπαλοι" από τις ΗΠΑ και την Παγκόσμια Συμμορία

Ο μόνος κοινός παρονομαστής είναι ότι όλοι τους υπήρξαν ΗΓΕΤΕΣ, «εξουδετερώθηκαν» με την ΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, από τα ΙΔΙΑ ΔΙΕΘΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ & ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ και τις ΗΠΑ, ενώ η κοινή γνώμη προετοιμάστηκε και κατευνάστηκε με την ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ όπου κυριαρχούν φωτογραφίες με κουκουλοφόρους διώκτες, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ κλπ


Οι ΗΠΑ δεν γκρεμίζουν πολιτικές, δεν καταπολεμούν κράτη ή ομάδες, αλλά υιοθετώντας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ! Για παραδειγματισμό προφανώς!

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, και καταδεικνύει τα νέα ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ, τους νέους ΠΑΡΑΘΕΣΜΟΥΣ, την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και πάνω απ όλα τον τρόπο που η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ μεταχειρίζεται τους ανυπάκουους «υπηκόους» της, όποιοι και αν είναι αυτοί.
ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

.

Οι Ρωμαϊκές τεχνικές κυριαρχίας
.
βρίσκουν μιμητές στην
.
φασιστική παγκοσμιοποιημένη κοινωνία.
.
Ας κάνουμε τις συγκρίσεις
.
και ας λάβουμε τα μέτρα μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύκε στην πέφτουν στο Ρεσάλτο! σε λένε πράκτορα και προβοκάτορα!

Ανώνυμος είπε...

Λύκε πες αλεύρι. Η Κάρλα ντελ Πόντε σε γυρεύει...

Ανώνυμος είπε...

Επιπλέον, με ανάλογα συμμορίτικο και απολίτικο τρόπο λειτουργούν οι πολιτικοί μαριονέτες της αυτοκρατορίας στις μπανανίες τους. Ορα γιωργάκης...

spyros1000 είπε...

LOGIKO,TOSA XRONIA OI USA KYBERNOYNE,H ISTORIA OMVS MAS DIDAKSE OTI OLES OI AYTOKRATORIES KAPOIA STIGMH PEFTOYN....